ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Λάθος σε όλα ο Πογέτ – Μεγαλύτερο έγκλημα ο Κωνσταντέλιας!

Ο Γκουστάβο Πογέτ πέφτει στο ένα λάθος μετά το άλλο και τα προβλήματα αυξάνονται.
Λάθος σε όλα ο Πογέτ – Μεγαλύτερο έγκλημα ο Κωνσταντέλιας!

Ερχόμενος στην Εθνική Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ, πήρε μία ομάδα που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και κατάφερε να επαναφέρει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την κανονικότητα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειχνε να αλλάζει και να επανέρχεται στο επίπεδο που είχαμε συνηθίσει και έβαζε βάσεις για την επιστροφή και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο κάπου εκεί ο Ουρουγουανός τεχνικός άρχισε να πέφτει σε λάθη, που σίγουρα δεν άφηναν πολλούς αδιάφορους.

Η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη!

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο λάθος μέχρι στιγμής είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχασε τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας και μάλιστα δε βρισκόταν ούτε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Την ώρα μάλιστα που πρωταγωνιστούσε στον Ολυμπιακό όντας ο ηγέτης του μέσα στο γήπεδο, ο Γκουστάβο Πογέτ, προτιμούσε να δώσει φανέλα βασικού στον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος δεν αγωνιζόταν καν ως βασικός με την ΑΕΚ.

Έτσι ο ποιοτικότερος Έλληνας παίκτης έμεινε πίσω, με τον ίδιο τον προπονητή με τα λεγόμενα του, να δείχνει ότι δεν… τρέχει τίποτα με τον Φορτούνη.

Όλα αυτά κορυφώθηκαν όμως στις κλήσεις του για τα ματς με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ, εκεί που ο Κώστας Φορτούνης, αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική Ελλάδας και να δώσει μεγαλύτερη βάση στον Ολυμπιακό, τελειώνοντας μία και καλή με αυτό το… αστείο.

Τα λάθη με το Γιβραλτάρ και οι «μικροί» του ΠΑΟΚ!

Ακόμα όμως και στη νίκη με το Γιβραλτάρ, που ήρθε με το πολύ άνετο 5-0, ο Γκουστάβο Πογέτ, έκανε τα λάθη του.

Απέναντι σε μία ομάδα που δεν πέρασε τη σέντρα, αποφάσισε να ρίξει στη… μάχη τον Φώτη Ιωαννίδη, βάζοντας τον ως αριστερό εξτρέμ!!!

Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που κάνει τρομερά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός αποστολής.

Όλα αυτά την ώρα που η Πορτογαλία πετάει μέσα στον «τελικό» με την Σλοβακία τον Αντόνιο Σίλβα (΄03, Μπενφίκα) και η Ισπανία δίνει φανέλα βασικού στο παιδί-θαύμα, Γιαμάλ (΄07, παρακαλώ).

Η Εθνική Ελλάδας, εκτός από τον Κωνσταντέλια που έχουμε εκτός και δεν παίρνει ευκαιρίες ούτε και σε τέτοια ματς, δε βλέπουμε για παράδειγμα και τον Κωνσταντίνο Κουλεράκη που και αυτός ξεχωρίζει με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πλέον η συμπεριφορά του ομοσπονδιακού τεχνικού φαίνεται ότι έχει… γεννήσει πολλά ερωτηματικά ακόμα και μέσα στην ΕΠΟ.

Έτσι η επικείμενη αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από την Εθνική Πολωνίας, ίσως έχει αρχίσει να βάζει σε σκέψεις για τον μέλλον της Ελλάδας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάθος σε όλα ο Πογέτ – Μεγαλύτερο έγκλημα ο Κωνσταντέλιας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…