ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι – Ποιος περιγράφει

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (21:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι – Ποιος περιγράφει

Η μάχη για τη φετινή Super League φουντώνει για τα καλά σήμερα καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός μονομαχούν στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχοντας μία αγωνιστική λιγότερη και ένα στραβοπάτημα κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1) θέλει να μη μείνει πίσω στο κηνύγι του τίτλου στην αρχή της σεζόν. Με όπλο το κάστρο της «Αγιάς Σοφιάς» οι «ενωσίτες» θέλουν τη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Ο Λιβάι Γκαρσία όπως φαίνεται μένει εκτός σε ακόμη ένα κρίσιμο ματς ενώ ο Αλμέιδα καλείται να αποφασίσει και γι’ αυτόν τον παίκτη.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν κάνοντας το 3/3 ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί και γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πολλές δύσκολες αποφάσεις να πάρει την ώρα που φρόντισε να σφίξει και τα λουριά και στον Ρόντινει.

O αγώνας ΑΕΚ – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Cosmote Sport 1 στις 21:30 και θα έχει περιγραφή από τον Στέφανο Αβραμίδη.

Δείτε ΕΔΩ την ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις