ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: Με Στέφανο Τσιτσιπά για την πρόκριση στα πλέι οφ το ελληνικό τένις

Mε το ματς του διπλού και τα δύο μονά θα κριθεί η άνοδος στα play off της μεγάλης κατηγορίας για το ελληνικό τένις στο Davis Cup.
Davis Cup: Με Στέφανο Τσιτσιπά για την πρόκριση στα πλέι οφ το ελληνικό τένις

Davis Cup: Με με το ματς του διπλού και τα δύο μονά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, θα κριθεί η άνοδος στα play off της μεγάλης κατηγορίας για το ελληνικό τένις.

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου το σκορ είναι στο 1-1 για την Ελλάδα απέναντι στη Σλοβακία στο World Group 1 του Davis Cup.






Να σημειωθεί πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες θα κερδίσει και το tie, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Davis Cup Qualifiers το 2024.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε αλλά ισοφάρισε σε 1-1, κερδίζοντας τον Κλέιν με ανατροπή και πλέον η εθνική ομάδα δίνει σήμερα Κυριακή (17/9) θα δώσει μεγάλη μάχη για να πάρει την πρόκριση στα play off.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 11 το πρωί με το διπλό, όπου έχουν δηλωθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Περβολαράκη. Οι δύο Έλληνες τενίστες θα αντιμετωπίσουν τους Κλάιν και Ζελενάι, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και στις δύο ομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του Στέφανου, Αποστολος Τσιτσιπάς το προανήγγειλε αυτό στην συνέντευξη Τύπου, ενώ και ο Κλάιν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί σήμερα, όπως ανέφερε και  η ομάδα του. Αναμφίβολα ένα σημαντικό πλήγμα για τους Σλοβάκους, αφού είχαν πολύ δυνατό δίδυμο στα διπλά.

Αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Μόλτσαν σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, ενώ αν χρειαστεί και 5ο ματς τότε ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα κοντραριστεί με τον Λούκας Κλάιν. 






Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας

  • Σκορίλας – Μολτσάν 0-2 (1-6, 1-6)
  • Τσιτσιπάς – Κλάιν 2-1 (6-7, 7-6, 4-0 εγκατάλειψη)

Το πρόγραμμα για αύριο, έχει ως εξής (αναμένεται να αλλάξει σε πρόσωπα):

  • 11:00 Τσιτσιπάς / Πρεβολαράκης – Κλάιν / Ζελενάι
  • 14:00 Τσιτσιπάς – Μολτσάν
  • 16:00 Σκορίλας – Κλάιν

Ολα τα ματς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Davis Cup: Με Στέφανο Τσιτσιπά για την πρόκριση στα πλέι οφ το ελληνικό τένις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.