ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Opap Arena

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Stoiximan Super League μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Opap Arena

Της ισοπαλίας έγινε με αποτέλεσμα να μην αλλάζουν πολλά στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Τελευταίο παράδειγμα το ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1.

Είχαν προηγηθεί τα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2, το Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4, ενώ χωρίς νικητή τελείωσε και το ΠΑΟΚ – Άρης.

Με τον βαθμό που πήρε στην Opap Arena ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή και μάλιστα ως μόνος πρώτος. Αυτή ήταν η παρθενική απώλεια βαθμών για εκείνον, αλλά ήρθε σε ντέρμπι εκτός έδρας.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει φέτος στο γήπεδό της. Δεύτερη ισοπαλία εντός έδρας για την Ένωση στο πρωτάθλημα και τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, για δεύτερο αγώνα στη σειρά ο ΠΑΟΚ έμεινε άσφαιρος. Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη και άφησε έτσι άλλους δύο βαθμούς. Πήγε στους επτά, όσους έχει και ο ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ο Άρης έφτασε στους τέσσερις. Όλους επί Άκη Μάντζιου. Αήττητος και στα δύο ματς με τον Έλληνα τεχνικό.

Νωρίτερα είχαν γίνει δύο εντυπωσιακά ματς. Όποιος τα είδε χόρτασε από γκολ. Η Κηφισιά συνέχισε αγκαζέ με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός στο -1 και από τους δύο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε τη Λαμία και την έβαλε από κάτω λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε ακριβώς πίσω τους, όπως και η Κηφισιά.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/9)

Λαμία – ΟΦΗ 2-2

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5

Κυριακή (17/9)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

Δευτέρα (18/9)

Ατρόμητος – Βόλος (18:00)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο (23/9)

ΟΦΗ – Ατρόμητος (17:30)

Πανσερραϊκός – Λαμία (20:00)

Κυριακή (24/9)

Ολυμπιακός – Κηφισιά (17:00)

Άρης – Παναιτωλικός (17:30)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (20:30)

Δευτέρα (25/9)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21:00)

H βαθμολογία της Stoiximan Super League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Opap Arena», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.