ΑΕΚ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Αλμέιδα – Μέσα Μοχαμαντί και Αραούχο!

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (17/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Αλμέιδα – Μέσα Μοχαμαντί και Αραούχο!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (17/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης γνωστοποιήθηκε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα.

Η πρώτη εβδομάδα μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ίσως είναι η δύσκολη και απαιτητική στη φετινή σεζόν για το σύνολο του Αργεντινού τεχνικού, αφού θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους «ερυθρόλευκους», την Μπράιτον και τον Παναθηναϊκό.

Από το αποψινό ντέρμπι εκτός μάχης τέθηκαν ο τιμωρημένος Μάνταλος, ο ανέτοιμος Λιβάι Γκαρσία, ο Γκατσίνοβιτς, όπως και ο Πισάρο που έμεινε εκτός αποστολής.

Σε ό,τι αφορά την αρχική σύνθεση, ο «pelado» δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή σχηματισμού, διατηρώντας το 4-4-2 σε παραλλαγή ρόμβου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Την τετράδα της άμυνας συνθέτουν οι ΒίνταΜουκουντί στο κέντρο της άμυνας, ο Ρότα –που πλέον έχει πιάσει το ταβάνι του– θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Μοχαμάντι στα αριστερά.

Στον άξονα φανέλα βασικού πέρνουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, ο Τσούμπερ θα αγωνιστεί στα αριστερά και ο Ελίασον στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο θα είναι μαζί με τον Πόνσε.

Ο 26χρονος φορ αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα κρίνουν πολλά στο μεγάλο ντέρμπι, θέλοντας να αποδείξει πως κάνει τη διαφορά.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Αλμέιδα – Μέσα Μοχαμαντί και Αραούχο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.