ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακος: Πάει να αιφνιδιάσει με Ποντένσε ο Μαρτίνεθ – Που θέλει να χτυπήσει

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποφάσισε τελικά να δώσει φανέλα βασικού στον Ποντένσε.
Ολυμπιακος: Πάει να αιφνιδιάσει με Ποντένσε ο Μαρτίνεθ – Που θέλει να χτυπήσει

Ολυμπιακος: Πάει να αιφνιδιάσει με Ποντένσε ο Μαρτίνεθ που θέλει να χτυπήσει την ΑΕΚ και βάζει όλα τα όπλα του μέσα.

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του Sportime αναφορικά με την εικόνα του Ντάνιελ Ποντένσε στο πρωινό ξεμούδιασμα του Ολυμπιακου.

Ο Ποντένσε εδώ και μέρες είχε δείξει πως είναι πανέτοιμος πράγμα που επιβεβαιώθηκε και το πρωί της Κυριακης, βάζοντας σε… σκέψεις τον Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακος: Πάει να αιφνιδιάσει με Ποντένσε ο Μαρτίνεθ – Που θέλει να χτυπήσει

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποφάσισε τελικά να δώσει φανέλα βασικού στον Ποντένσε, επιβραβεύοντας την διαθέσή του αλλά και για έναν ακόμα λόγο.

Ο Μαρτίνεθ θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ποντένσε ανακατεύει την τράπουλα, καθώς αποτελεί παράγοντα x για τον Αλμέιδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δεν έχουν δει τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό και δεν ξέρουν πως θα λειτουργήσουν οι ερυθρόλευκοι με αυτόν στην ενδεκάδα τους.

Την ίδια ώρα ο Μαρτίνεθ, με την προσθήκη Ποντένσε σε αρχικό σχήμα, φαίνεται πως πάει να «χτυπήσει» τα αργά στοπερ και μπακ της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Με Ποντένσε βασικό ο Ολυμπιακός στη Ν. Φιλαδέλφεια! Φουλ επίθεση από Μαρτίνεθ

Live ενημέρωση από τα σπουδαία ντέρμπι της Stoiximan Super League – ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακος: Πάει να αιφνιδιάσει με Ποντένσε ο Μαρτίνεθ – Που θέλει να χτυπήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.