ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League παρασκήνια: Γι’ αυτό χάλασε του Φαντιγκά στον ΠΑΣ Γιάννινα – Κάτι τρέχει στον Ατρόμητο

Η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι κοντά σας για μία ακόμη φορά με αποκαλυπτικές ειδήσεις για τις ομάδες της Stoiximan Super League.
Stoiximan Super League παρασκήνια: Γι’ αυτό χάλασε του Φαντιγκά στον ΠΑΣ Γιάννινα – Κάτι τρέχει στον Ατρόμητο

Stoiximan Super League παρασκήνια: Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παρασκήνια φέρνει το Sportime και σε αυτά πρωταγωνιστούν ονόματα που θα συζητηθούν.

Γιατί δεν πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Φαντιγκά και ποιος ήθελε τον Έφορντ. Για ποια θέση ρίχνει ματιές ο Ατρόμητος στην αγορά.

Stoiximan Super League παρασκήνια: Αναλυτικά όλες οι αποκαλύψεις!

  • Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά εν τέλει… ξέμεινε στον Ολυμπιακό. Ούτε Οσέρ, μήτε ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά «Θρύλος» Β’! Οι Πειραιώτες είχαν δώσει το ok για να μετακομίσει στην Ήπειρο, προσφέροντας του αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, με αύξηση της τάξης του 50%. Τελικά ούτε τα παραπάνω χρήματα πήρε, ούτε στην Stoiximan Super League θα αγωνιστεί. Ο advisor είχε άλλο πλάνο και ήθελε υποχρεωτικό buy out σε περίπτωση δανεισμού. Ουπς!
  • Τζος Έφορντ! Διαχρονική καψούρα του Χριστοβασίλη junior! Ο ΠΑΣ ασχολήθηκε και όταν έφυγε από τον Ερ- γοτέλη και μετά που αποχώρησε από την Μπέβερεν, αλλά δεν «έκατσε». Πλέον, πραγματικότητα. Προσθήκη με προοπτική του «αύριο»…
  • Η πιάτσα δύσκολα λαθεύει. Και εκείνη στο Περιστέρι βοά πως ο Ατρόμητος διακριτικά ψάχνει για αναπληρωματικό δεξιό μπακ. Όχι μόνο γιατί ο Κεσχρίντα έχει ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ πρόκειται να ανανεώσει, αλλά γιατί το ιατρικό report για τον αρχηγό, Κυριάκο Κιβρακίδη δεν βγάζει την ανάλογη ασφάλεια/προοπτική. Μιλάμε για επιλογή express και ουχί για κάτι established! Τέτοια ώρα…
  • Μπορεί το συναίσθημα να υπερτερεί της λογικής μια και έχει «φάει» ολάκερη την ποδοσφαιρική του ζωή στον Ολυμπιακό. Μπορεί το εισόδημά του να αυξάνεται γεωμετρικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων και πλέον να ΄χει μπει στο ζωή του «το επιχειρείν», αλλά ποδοσφαιρικά μία τρύπα στο νερό. Ο Θανάσης Ανδρούτσος σκέφτηκε φέτος περισσότερο από ποτέ να εγκαταλείψει την «ασφάλεια» του Ολυμπιακού. Στην ιδέα λύγισε, η πιάτσα δεν του έβγαλε ανάλογη επιλογή. Ανανέωσε (ως το 2026). Ξανά. Πλέον, λογίζεται παίκτης Ολυμπιακού Β’!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League παρασκήνια: Γι’ αυτό χάλασε του Φαντιγκά στον ΠΑΣ Γιάννινα – Κάτι τρέχει στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.