ΑΕΚ

Ανησυχία στην ΑΕΚ με Βίντα – Τι θα γίνει με Μπράιτον και Παναθηναϊκό

Ο Ντομαγκόι Βίντα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή του
Ανησυχία στην ΑΕΚ με Βίντα – Τι θα γίνει με Μπράιτον και Παναθηναϊκό

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα ντέρμπι με αρκετές φάσεις και ένταση.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Ντομαγκόι Βίντα να αποτελεί μια εξ αυτών.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, με τον Σίμο Μήτογλου να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει υποστεί και το πού έχει τραυματιστεί ο έμπειρος στόπερ, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Όπως είναι λογικό επικρατεί ανησυχία λόγω των απαιτητικών αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Η Ένωση θα κοντραριστεί με την Μπράιτον στην Αγγλία την Πέμπτη (21/9), ενώ την επόμενη Δευτέρα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αλεξάντερ Κάλενς, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ γενικότερα δεν θεωρείται έτοιμος αγωνιστικά.

Έτσι, είναι ορατό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να αγωνιστεί στα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Μουκουντί – Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανησυχία στην ΑΕΚ με Βίντα – Τι θα γίνει με Μπράιτον και Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.