ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θόδωρος Καρυπίδης: Νέα επίθεση του MEGA στον ισχυρό άνδρα του Άρη – «Βγήκαν στον πλειστηριασμό ακίνητά του»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άρης είναι στο στόχαστρο του MEGA σταθερά από την αρχή της σεζόν και αυτό το μοτίβο δεν άλλαξε.
Θόδωρος Καρυπίδης: Νέα επίθεση του MEGA στον ισχυρό άνδρα του Άρη – «Βγήκαν στον πλειστηριασμό ακίνητά του»

Στην εκπομπή του MEGA, Σούπερ Μπάλα Live έχει την τιμητική του ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Κάθε εβδομάδα τα οικονομικά του προβλήματα και η… ανάγκη για συμπαίκτη είναι στην «ημερήσια διάταξη». Άγνωστο το πόσο επηρεάζεται από όλα αυτά ο Άρης

Ο Άρης αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του. Αν μη τι άλλο, ο ερχομός του Άκη Μάντζιου έφερε έναν άνεμο αλλαγής και μαζί κάποια αποτελέσματα. Η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι μία τρανή απόδειξη όλων αυτών που συζητάμε.

Μόνο που από τότε που επήλθε η ρήξη στις σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων, στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, παίζουν σταθερά τα οικονομικά ζητήματα που έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτή τη φορά η συζήτηση δεν επεκτάθηκε μόνο στον συμπαίκτη για τον Άρη, αλλά και σε πλειστηριασμούς για τα ακίνητα του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πριν από μερικές μέρες με τη σειρά του βέβαια, ο Θεόδωρος Καρυπίδης σήκωσε το γάντι με τις καταγγελίες που έκανε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θόδωρος Καρυπίδης: Νέα επίθεση του MEGA στον ισχυρό άνδρα του Άρη – «Βγήκαν στον πλειστηριασμό ακίνητά του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.