ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει επιτέλους τον Μπερνάρ σε ρόλο ηγέτη

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά καλά νέα στην αρχή της σεζόν και η παρουσία του... κανονικού Μπερνάρ είναι ένα από αυτά που θέλει και ο Γιοβάνοβιτς
Ο Παναθηναϊκός έχει επιτέλους τον Μπερνάρ σε ρόλο ηγέτη

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει τη φετινή σεζόν τον Μπερνάρ. Όχι δεν είναι αστείο, ούτε λογοπαίγνιο, ούτε ειρωνεία. Απλά η μεγάλη μεταγραφή της περσινής σεζόν βγαίνει φέτος στο γήπεδο.

Ο Μπερνάρ ήρθε το καλοκαίρι του 2022 με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο για να κάνει τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά τον πληρώνει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Εξωφρενικά λεφτά. Επομένως κάθε κριτική προς το πρόσωπό του, στα όρια φυσικά του επιτρεπτού, πρέπει και οφείλει να γίνεται.

Ο Μπερνάρ πέρυσι εκτός από ορισμένες στιγμές υψηλού, όντως, επιπέδου δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ίσως αν τα πρόσφερε, ο Παναθηναϊκός να κέρδιζε και το πρωτάθλημα. Όχι δεν το έχασε από τον Βραζιλιάνο αλλά μια η μία λεπτομέρεια μια η άλλη, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχασε τον τίτλο από την ΑΕΚ.

Τα στατιστικά του πέρυσι το δείχνουν. Σε 35 ματς και πάνω από 2.500 λεπτά συμμετοχής τα 2 γκολ και οι 5 ασίστ είναι λίγα.

Αυτά πέρυσι, όμως. Φέτος σαν κάτι να αλλάζει. Ακόμα ένα θετικό νέο για τον Γιοβάνοβιτς.

Σε 547 λεπτά συμμετοχής, ο Μπερνάρ έχει ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ σε 9 ματς. Γκολ στο Champions League με τη Μαρσέιγ, εμφάνιση από άλλον πλανήτη στο Αγρίνιο.

Με τον Παναιτωλικό σε μια έδρα που όλοι οι μεγάλοι παραδοσιακά δυσκολεύονται.

Τα 3 γκολ που έβγαλε ο Μπερνάρ είναι από μόνο του κάτι ψαρωτικό. Το ακόμα καλύτερο όμως για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως ο έμπειρος Βραζιλιάνος πατάει γερά στα πόδια του, το έχει πάρει απόφαση να είναι leader.

Σε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, που δείχνει να έχει κάνει upgrade και να έχει περισσότερες λύσεις, αυτό είναι το, απόλυτα, θετικό νέο για να είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έχει επιτέλους τον Μπερνάρ σε ρόλο ηγέτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.