ΑΕΚ

Ντέμης Νικολαΐδης: Μπλόκαρε την ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Πέναλτι στον Ελίασον!

Ντέμης Νικολαΐδης: Μπλόκαρε την ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Πέναλτι στον Ελίασον!
Ντέμης Νικολαΐδης: Μπλόκαρε την ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Πέναλτι στον Ελίασον!

Το σχόλιο του μετέφερε για το μεγάλη ντέρμπι της Stoiximan Super League, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC», λέγοντας αρκετά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε αρχικά ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε εξαιρετικό διάβασμα στο παιχνίδι και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε τόσο καλά.

«Άρχισα να καταλαβαίνω τον προπονητή του Ολυμπιακού τι θέλει να κάνει σ’ αυτό το ματς. Μου φαίνεται καλός προπονητής, πολύ διαβασμένος. Ήρεμος και στο 1-0. Το αποτέλεσμα που πήρε είναι υπέρ του.

Το αποτέλεσμα το πήρε ο προπονητής και η τακτική του και όχι η ατομική επίδοση των παικτών. Μπλόκαρε την ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ. Έπαιξε με την ίδια ένταση με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός και στα μαρκαρίσματα και στα τρεξίματα», είπε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια στάθηκε στη διαιτησία, λέγοντας ότι για τον ίδιο, ήταν ξεκάθαρο πέναλτι στον Ελίασον, ενώ αποθέωσε τον Ρότα και τον Ζίνι.

«Η ΑΕΚ για πρώτη φορά έκανε τόσο λίγες τελικές προσπάθειες και έπαιξε λίγο στο κέντρο», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης που στη συνέχεια αναφέρθηκε σε Ρότα, Ζίνι, αλλά και στη φάση του πέναλτι. Πάρα πολύ καλός ο Ρότα, είχε προβλήματα ο Κίνι από αριστερά.

«Δεν περίμενα τον Ποντένσε τόσο καλό. Ήταν πολύ καλύτερος απ’ ό,τι τον περίμενα. Από την ώρα που μπήκε ο Ζίνι, δημιούργησε πρόβλημα στον Ροντινέι, πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς. Θα μπορούσε να πάρει το ματς ο Ζίνι.

Στον VAR έχει ξεφύγει η φάση του Ελίασον, ο Κίνι έχει βρει καθαρά το πόδι του Ελίασον. Ήταν πέναλτι», κατέληξε.

Δείτε τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο «Monday FC»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντέμης Νικολαΐδης: Μπλόκαρε την ΑΕΚ ο Μαρτίνεθ – Πέναλτι στον Ελίασον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.