SPORTIME BET

Γι’ αυτό νευρίασε ο Φορτούνης!

Τι έγινε με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό!
Γι’ αυτό νευρίασε ο Φορτούνης!

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην «OPAP Arena» με τον Πόνσε να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ στο 22′ και τον Ελ Καμπί να απαντάει για τον Ολυμπιακό στο 38′.

Η «Ένωση» ήταν ανώτερη στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα ηνία έπειτα ως την ανάπαυλα και ισοφάρισαν, αλλά το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ούτε σε ρυθμό ούτε σε ευκαιρίες με τους δύο «μονομάχους» να μοιράζονται από έναν βαθμό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες χτίζονται ακόμα, αλλά ένα τέτοιο ματς δείχνει κάποια δείγματα και για το σύνολο και για τον προπονητή.

Πρώτα απ’ όλα η εικόνα των πρώτων είκοσι λεπτών θύμισε την περσινή σεζόν. Μία ομάδα που αδυνατούσε να σταθεί στο γήπεδο και δέχτηκε το γκολ που ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και της ροής του αγώνα.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτό νευρίασε ο Φορτούνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.