ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολακόπουλος και Πανούτσος είχαν ξανά ένα beef για την κίτρινη στον Φορτούνη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε και σήμερα να πει πολλά για τη διαιτησία του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.
Νικολακόπουλος και Πανούτσος είχαν ξανά ένα beef για την κίτρινη στον Φορτούνη

Καθόλου ευχαριστημένος δεν είναι ο Κώστας Νικολακόπουλος, με τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και το έδειξε για ακόμα μία φορά στον Bwin Sport FM.

Όπως σας αναφέραμε και χθες, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε κόντρα με τον Αντώνη Καρπετόπουλο για την εμφάνιση του διαιτητή, τονίζοντας ότι έδωσε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις στην ΑΕΚ.

Και σήμερα (19/9) ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν άφησε τίποτα να… πέσει κάτω και είχε νέα διαμάχη, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Αντώνης Πανούτσος.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κίτρινη κάρτα που δεν είδε ο Κώστας Φορτούνης, με τον Πανούτσο να τονίζει ότι για εκείνον είναι αποβολή, ενώ ο Νικολακόπουλος είχε τελείως διαφορετική άποψη.

Μάλιστα επικαλέστηκε και αρκετούς τηλεοπτικούς διαιτητές, ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους δύο άντρες.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικολακόπουλος και Πανούτσος είχαν ξανά ένα beef για την κίτρινη στον Φορτούνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.