ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League νέα (19/9): Σοκ στη Λαμία και πίεση στον Σούρερ – Νέα μεταγραφικά δεδομένα για ΟΦΗ

Δεν πατάει καλά ο Γκαμπριέλ Σούρερ στον Παναιτωλικό. Παγωμάρα στη Λαμία, το ξανασκέφτονται στον ΟΦΗ. Όλα τα νέα της ημέρας (19/9) στη Super League.
Stoiximan Super League νέα (19/9): Σοκ στη Λαμία και πίεση στον Σούρερ – Νέα μεταγραφικά δεδομένα για ΟΦΗ

Stoiximan Super League νέα (19/9): Μεγάλη πίεση έχει ο Παναιτωλικός μετά τον διασυρμό από τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα στη Λαμία, μπήκε σε σκέψεις ο ΟΦΗ.

Παναιτωλικός: Μουρμούρα για Σούρερ

Η επιλογή του από μόνη της προκάλεσε έκπληξη δεδομένου του βιογραφικού του ως προπονητής. Τα όσα έγιναν το καλοκαίρι στο μεταγραφικό κομμάτι, συζητήθηκαν αρκετά. Το ξεκίνημά του στα επίσημα ματς προβληματικό. Ο Γκαμπριέλ Σούρερ στους τρεις αγώνες που έχει κάτσει στον πάγκο του Παναιτωλικού, δεν έχει πείσει. Μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερη η ομάδα του. Με τον Πανσερραϊκό δεν υπήρχε για ένα ημίχρονο και σώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πέδρο και τη λάθος διαχείριση του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ με τον Παναθηναϊκό η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Το 0-5 μάλλον ήταν φτωχό για τους «πράσινους», που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ. Την άκουσαν στο Αγρίνιο ακόμη και στα υψηλά κλιμάκια. Ήδη ο Αργεντινός χρεώνεται πράγματα και όχι άδικα.

ΟΦΗ: Ανοιχτό του επιθετικού

Ως σκέψη υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί ο Φελίπε να έχει το πιο βαρύ συμβόλαιο στον ΟΦΗ, μπορεί ο Ντίκο να είναι μία ποιοτική επιλογή, αλλά μετά το τίποτα. Γι’ αυτό και οι Κρητικοί ζύγιζαν τα δεδομένα για το αν έπρεπε να πάρουν έναν ακόμη επιθετικό. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, το θέμα ατονούσε. Ωστόσο, στο ματς με τη Λαμία ο δεύτερος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα. Έτσι πλέον οι «ασπρόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να ξαναδούν πιο ζεστά το θέμα της ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης. Η αγορά των ελεύθερων, άλλωστε, είναι ακόμα ανοιχτή.

Λαμία: Πλήγμα με Σαραμαντά

Ανησυχία υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν. Ρήξη χιαστού υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ ο Σαραμαντάς και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Φέτος είχε ξεκινήσει σε όλα τα ματς ο 31χρονος, ο οποίος την προηγούμενη τριετία έδινε σταθερά ό,τι μπορούσε όποτε έπαιζε. Γι’ αυτό και είναι ένας από τους παίκτες που εκτιμούν πολύ στο κλαμπ. Όταν περάσει ο καιρός και κάτσει η σκόνη, ενδέχεται να επιβραβευτεί για όλη του την προσπάθεια με νέο συμβόλαιο ώστε να πάρει και έμπρακτα το μήνυμα στήριξης από τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκε πρόσφατα ο Σίντκλεϊ. Για βασικός προοριζόταν μόνο που θα χρειαστεί να πιεστεί περισσότερο τώρα και να μπει πιο γρήγορα δεδομένου ότι μοναδική εναλλακτική είναι ο Γιαννούτσος.

Stoiximan Super League νέα 19/9: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League νέα (19/9): Σοκ στη Λαμία και πίεση στον Σούρερ – Νέα μεταγραφικά δεδομένα για ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.