ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League Next Day: Άλλος Μπερνάρ – Τον απελευθέρωσε ο Γιοβάνοβιτς

Μη χάσετε τη Super League Next Day - Όλη η 4η αγωνιστική όπως δεν την έχετε διαβάσει
Super League Next Day: Άλλος Μπερνάρ – Τον απελευθέρωσε ο Γιοβάνοβιτς

Super League Next Day: Ο Παναθηναϊκός είδε στο Αγρίνιο έναν Μπερνάρ που σκοράρει, προσφέρει θέμα και γενικώς είναι… Βραζιλιάνος.

Οταν ένας ποδοσφαιρόφιλος ακούει «Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός», αμέσως ο νους του κάνει συνειρμικό σπριντ σε παραλίες της Κοπακαμπάνα, τις φαβέλες, φουλ αλητεία και καντάρια μπάλα με ικανότητα στο σκοράρισμα για να δέσει μια εικόνα ποδοσφαιρικά αγγελικά πλασμένη.

Στην περίπτωση του Μπερνάρ βέβαια, ειδικά αν κάποιος έχει παρακολουθήσει βήμα-βήμα την καριέρα του, θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο κομμάτι δεν ισχύει. Ο 31χρονος Λατινοαμερικάνος μπορεί να ανδρώθηκε δίπλα στον μεγάλο Ροναλντίνιο στην Ατλέτικο Μινέιρο, όταν ο τελευταίος αποσύρθηκε από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως φαντεζί παίκτης. Το είδαμε άπαντες εξάλλου και στην πρώτη του σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Να όμως που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πέτυχε κι αυτό. Μαζί με τη γενικότερη αναμόρφωση του «τριφυλλιού», ο Σέρβος υποχρέωσε τον Μπερνάρ σε επιστροφή στις βραζιλιάνικες ποδοσφαιρικές ρίζες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μετά την απελευθέρωσή του τακτικά, ο πρώην παίκτης κινείται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δοκιμάζει τα πόδια του από μέση απόσταση και γενικώς γίνεται πιο επικίνδυνος.

Ό,τι πρέπει δηλαδή πριν το τριφύλλι ριχτεί στη μάχη για το UEFA Ranking της Ελλάδας.

Μετά από 13 χρόνια λοιπόν, πέτυχε το δεύτερο χατ-τρικ της καριέρας του, στο γήπεδο του Παναιτωλικού σκορπώντας ικανοποίηση στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι πλέον βλέπουν ότι έχουν να περιμένουν γκολ και θέαμα ακόμα και από τον μέχρι πρότινος «φειδωλό» Μπερνάρ.

Διαβάστε ολόκληρη την Στήλη Next Day, με την αξιολόγηση των ομάδων στη 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League Next Day: Άλλος Μπερνάρ – Τον απελευθέρωσε ο Γιοβάνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.