ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τελείως – Δείτε την ενδεκάδα με την οποία έπαιξε πέρυσι κόντρα στη Φράιμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός είναι τελείως διαφορετικός από πέρσι και η Φράιμπουργκ θα έχει πολύ δύσκολο έργο.
Ο Ολυμπιακός άλλαξε τελείως – Δείτε την ενδεκάδα με την οποία έπαιξε πέρυσι κόντρα στη Φράιμπουργκ!

Πέρσι τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός υποδεχόταν και πάλι τη Φράιμπουργκ, για τους ομίλους του Europa League, σε ένα ματς πραγματικό… εφιάλτη.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, χάνοντας με κάτω τα χέρια 3-0 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η χρονιά ήταν απογοητευτική για τον Ολυμπιακό, που άλλαζε συνέχεια προπονητές και ενδεικτικό είναι το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ενδεκάδα που είχε τότε παραταχθεί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν τότε είχε τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του υπήρχαν οι Βρσάλικο δεξιά, Ρέτσος αριστερά και Σισέ και Μπα στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο τώρα υπήρχε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιαν Εμβιλά, ενώ μπροστά τους βρισκόντουσαν οι Μπόουλερ, Μπιέλ και Μασούρας.

Μόνος του στην επίθεση, ήταν φυσικά ο Χουάνγκ Ουϊ Τζο, που και αυτός πέρασε και δεν ακούμπησε.

Από την ομάδα αυτή, μόλις τρεις παίκτες υπάρχουν στο φετινό ρόστερ και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι από άλλους 8 παίκτες, κανείς δε βρίσκεται καν στην ομάδα τη χρονιά που διανύουμε.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά περισσότερα να δώσει φέτος και οι στόχοι του είναι συγκεκριμένοι κόντρα στους Γερμανούς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και θα κάνει τα πάντα για να μπει με το… δεξί στους ομίλους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός άλλαξε τελείως – Δείτε την ενδεκάδα με την οποία έπαιξε πέρυσι κόντρα στη Φράιμπουργκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.