ΑΕΚ

Ούτε ο Κετσετζόγλου δεν ήξερε τι να πει με όσα έχουν βρει την ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας!

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση η ΑΕΚ που έχει χάσει τους δύο βασικούς αμυντικούς της.
Ούτε ο Κετσετζόγλου δεν ήξερε τι να πει με όσα έχουν βρει την ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας!

Όλα τα νέα της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον Bwin Sport FM, με τα πράγματα να είναι πολύ κρίσιμα και δύσκολα.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League, έχει χάσει τους δύο βασικούς αμυντικούς της, ενόψει της πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με την Μπράιτον.

Αρχικά ήρθε ο τραυματισμός του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο ισόπαλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, σα κεραυνός έπεσε η είδηση με τον Μουκουντί που μπήκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη και δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα είναι αρκετά δεμένα, χωρίς να έχει πολλές επιλογές για να καταφέρει να καλύψει επάξια το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Ακόμα και ο Κώστας Κετσετζόγλου, δεν μπορούσε να απαντήσει για το ποιος θα είναι παρτενέρ του Γεράσιμου Μήτογλου, ο οποίος σίγουρα θα είναι στα βασικά πλάνα.

Όπως τόνισε λοιπόν, θα παίξει ένας εκ των Χατζισαφί, Μοχαμάντι, αλλά μεγάλες πιθανότητες έχει και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς στόπερ και έχει και τη μεγαλύτερη εμπειρία.

Πάντα φυσικά παίζει και η οπισθοχώρηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι, ωστόσο αν γίνει αυτό, η ΑΕΚ χάνει έναν πολύ δυνατό παίκτη από τα χαφ της.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούτε ο Κετσετζόγλου δεν ήξερε τι να πει με όσα έχουν βρει την ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.