MEDIA

Η Μάγισσα: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια – Η Θεοφανώ ύποπτη για φόνο

Η Μάγισσα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου. Αυτά θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.
Η Μάγισσα: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια – Η Θεοφανώ ύποπτη για φόνο

Η Μάγισσα είναι η νέα σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Η Μάγισσα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην Ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη. Μάλιστα η σειρά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το Netflix για να βρεθεί στη γνωστή πλατφόρμα από την επόμενη σεζόν.

Η πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25/9 στις 21:00 το βράδυ και ήδη Σασμός και Γη της ελιάς σκέφτονται τις αλλαγές στις ώρες μετάδοσής τους.

Για τους χαρακτήρες και την υπόθεση της Μάγισσας σας έχουμε ήδη γράψει. Πάμε να δούμε τώρα τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια.

Η Μάγισσα: Ο φόνος και η ύποπτη Θεοφανώ

H Θεοφανώ υπηρετεί την οικογένεια Λάσκαρη η οποία ετοιμάζει γιορτή στον Πύργο της για το σαραντάρισμα του νεότερου μέλους της οικογένειας.

Ο πατέρας της νύφης, Σπήλιος Γερακάρης, ο οποίος βρίσκεται στη γιορτή, έχει συμφωνήσει σε αυτό το γάμο σε μια προσπάθεια ένωσης των πατριών παρά τις διαφορές που υπάρχουν.

Στο μεταξύ, ο Αντρέι Σιντόροφ ταξιδεύει με ένα τούρκικο πλοίο κουβαλώντας ένα μεγάλο μυστικό. Τα πάντα θα ανατραπούν όμως στη ζωή του όταν πειρατές του Σπήλιου μπουν στο καράβι του.

Το ίδιο βράδυ το μωρό της οικογένειας Λάσκαρη εξαφανίζεται. Η Θεοφανώ, καθοδηγούμενη από ένα όραμα εντοπίζει το βρέφος νεκρό. Σύντομα όμως οι κατηγορίες θα πέσουν πάνω της για το φόνο του βρέφους. Η υπηρέτρια συλλαμβάνεται.

Οι απόψεις διίστανται για τη Θεοφανώ με τη Μεταξία να είναι σίγουρη για την ευθύνη της. Αυτό που πιστεύουν όμως όλοι είναι πως οι Μπραϊτάνοι κρύβονται πίσω από το γεγονός. Η ανακωχή της οικογένειας Λάσκαρη θα παύσει και το χτύπημα ως απάντηση θα είναι πολύ σκληρό.

Παράλληλα ο Αντρέι για να σώσει τη ζωή του αποκαλύπτει στο Θράσο και τον Μόρφη το όνομα του Μανιάτη που έχει έρθει να δει.

Μία εβδομάδα μετά ο πόλεμος μεταξύ Λασκαραίων και Μπραϊτάνων φτάνει στο τέλος του. Η Θεοφανώ θα συναντηθεί με μία μυστηριώδη γυναίκα…

*Για περισσότερες εξελίξεις από τη Μάγισσα και όχι μόνο επισκεφτείτε το Mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μάγισσα: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια – Η Θεοφανώ ύποπτη για φόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα