ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η Μπάγερν πήρε τη ματσάρα με την Γιουνάιτεντ – Πάρτι για την Άρσεναλ – Έσωσε την Ίντερ ο Λαουτάρο (vids)

Όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του Champions League την Τετάρτη (20/9).
Champions League: Η Μπάγερν πήρε τη ματσάρα με την Γιουνάιτεντ – Πάρτι για την Άρσεναλ – Έσωσε την Ίντερ ο Λαουτάρο (vids)

Το Champions League επέστρεψε στις ζωές μας και η αλήθεια είναι πως δεν τη λες και κακή την αρχή! Έπειτα από τα 23 γκολ στις οκτώ αναμετρήσεις της Τρίτης (19/9), τα παιχνίδια της Τετάρτης επεφύλασσαν κατά τι καλύτερο «ταμείο» με 25 γκολ.

Βασικός… υπαίτιος για αυτή τη συγκομιδή ήταν η ματσάρα στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρήκε τους Βαυαρούς νικητές με το εντυπωσιακό 4-3.

Ο Χάρι Κέιν «χτύπησε» από τα έντεκα βήματα, ενώ από την άλλη μπορεί ο Κασεμίρο να σκόραρε δις, αυτό ωστόσο δεν αρκούσε στους «κόκκινους διαβόλους» που είχαν για αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αντρέ Ονάνα.

Αντίθετα, πιο… ήρεμο ήταν το βράδι στο Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Αϊντχόφεν, αφήνοντας με το «καλημέρα» πίσω της και τις Σεβίλλη και Λανς.

Από ‘κει και πέρα, η άμυνα της Ουνιόν Βερολίνου έδειχνε να αντέχει μέσα στο «Μπερναμπέου», ωστόσο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πήρε για ακόμη μια φορά την Ρεάλ Μαδρίτης από τον χέρι για να την οδηγήσει σε ακόμη μια νίκη τη φετινή σεζόν.

Τέλος, το αυτογκόλ του Νιακατέ γλίτωσε τη Νάπολι, ενώ η Σάλτσμπουργκ έβαλε… φωτιά στον 4ο όμιλο με τη νίκη της επί της Μπενφίκα και την ισοπαλία στο ΣοσιεδάδΊντερ.

Champions League: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής την Τετάρτη (20/9)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 2-2 (86’ Μποέι, 88’ Τετέ – 35’ Ελιουνούσι, 58’ Ντιόγκο Γκονσάλβες)

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3 (28’ Σανέ, 32’ Γκνάμπρι, 53’ πέν. Κέιν, 90’+2’ Τελ – 49’ Χόιλουντ, 88’, 90’+5’ Κασεμίρο)

Η επόμενη αγωνιστική (3/10):

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατασαράι (22:00)

Κοπεγχάγη-Μπάγερν Μονάχου (22:00)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Άρσεναλ-Αϊντχόφεν 4-0 (8′ Σακά, 20′ Τροσάρ, 38′ Ζεσούς, 70′ Έντεγκαρντ)






Σεβίλλη-Λανς 1-1 (9′ Οκάμπος – 24′ Φουλγκίνι)

Η επόμενη αγωνιστική (3/10):

Αϊντχόφεν-Σεβίλλη (22:00)

Λανς-Άρσεναλ (22:00)

 

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνιόν Βερολίνου 1-0 (90’+4′ Μπέλιγχαμ)

Μπράγκα-Νάπολι 1-2 (45’+1′ Ντι Λορέντζο, 88′ αυτ. Νιακατέ – 84′ Μπρούμα)






Η επόμενη αγωνιστική (3/10):

Ουνιόν Βερολίνου-Μπράγκα (19:45)

Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

 

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Σοσιεδάδ – Ίντερ 1-1 (4’ Μπράις Μέντεθ – 87’ Λαουτάρο Μαρτίνες)

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ 0-2 (15’ πεν. Σίμιτς, 51’ Γκλουκ)

Η επόμενη αγωνιστική (3/10):

Ίντερ – Μπενφίκα

Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Η Μπάγερν πήρε τη ματσάρα με την Γιουνάιτεντ – Πάρτι για την Άρσεναλ – Έσωσε την Ίντερ ο Λαουτάρο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.