MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης με ερωμένη

Η γη της ελιάς φέρνει κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με τον Γ' κύκλο.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης με ερωμένη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς επιστρέφει μετά τη διακοπή του καλοκαιριού με τον Γ’ κύκλο να αναμένεται να είναι ο πιο απρόβλεπτος μέχρι στιγμής.

Η σειρά του Mega θα προβάλει το πρώτο επεισόδιο αυτή την Κυριακή 24/9 στις 21:00. Η αγωνία κορυφώνεται η Μαρίνα με τον Μάνο περνάνε μεγάλη κρίση. Από την άλλη αυτά που θα κάνει ο Δημοσθένης δε θα έχουν προηγούμενο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης εκδικείται την Ασπασία με ερωμένη

Η Ασπασία σε μια στιγμή αδυναμίας θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του αλλά παιδί της με τον πρώην άντρα της Χάιδως.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο άντρας αλλάζει τελείως τη συμπεριφορά του απέναντί τους. Διαχωρίζει μάλιστα τη θέση του από την ανατροφή της.

Ο Δημοσθένης όμως έχει πληγωθεί βαθιά και δε μπορεί να χωνέψει ότι δεν έχει κάποιο παιδί δικό του εν ζωή. Ο αδίστακτος άντρας βάζει τότε σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο καθώς θέλει να εκδικηθεί την Ασπασία.

Βγάζει μια άγνωστη μικρότερη γυναίκα, την Ξένια, για φαγητό. Όλοι υποθέτουν πως είναι ζευγάρι. Ο Λυκούργος μαθαίνει πως ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη.

Ο Δημοσθένης δε θα μείνει εκεί καθώς θα προσπαθήσει να κάνει παιδί με την κοπέλα και να το… δώσει στην Ασπασία να το μεγαλώσει!

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η «Ασπασία», Βάσια Παναγοπούλου, σε συνέντευξή της, ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την επι πληρωμή κοπέλα και ρεζιλεύει παντού την Ασπασία…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης με ερωμένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα