ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης σκόραρε στο Ελσίνκι - ΠΑΟΚ ανεβάζοντας κι άλλο την αξία του
Ο Κουλιεράκης ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Φινλανδία (2-3) και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με το γκολ που πέτυχε στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ, κατάφερε να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

Ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός του δικεφάλου ήταν μαζί με τον Μπάμπα, ο κορυφαίος της αμυντικής γραμμής για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ήταν αυτός που άλλωστε έδωσε με το τέρμα που πέτυχε, το σύνθημα για την αντεπίθεση και εν τέλει την ανατροπή του σκορ για λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα δύσκολο σημείο όπου το αποτέλεσμα πίεζε τον ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης έδωσε τη λύση και απέδειξε για ακόμη μια φορά το potential που διαθέτει ως project.

Ο Κουλιεράκης ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

Στη Bolt Arena, με την τρομερή κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο Κουλιεράκης έδειξε και πάλι γιατί έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών clubs.

Μεταξύ αυτών όπως έχετε διαβάσει μέσα από το Sportime και η Μίλαν. Η ομάδα της Λομβαρδίας χτύπησε δυνατά την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Μόνο που η ενημέρωση για τα τουλάχιστον 8 μύρια συν ποσοστό μεταπώλησης που ήθελε ο ΠΑΟΚ «ακύρωσαν» κάθε πρόθεση του CEO του club, Τζιόρτζιο Φουρλάνι για να προχωρήσει σε επισημοποίηση του ενδιαφέροντος.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως εμφανίσεις σαν τη χθεσινή στο Ελσίνκι, φαντάζουν ικανές για να φέρουν νέα σενάρια και πιθανές προτάσεις για τον Κουλιεράκη.

Θυμηθείτε το τέρμα που πέτυχε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κουλιεράκης ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.