ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΠΑΜ ο Ιωαννίδης – Ώρα Γιόβετιτς – Μεγάλωσε ο Κουλιεράκης!

Και αυτό το Σάββατο, τα Παρασκήνια του Sportime είναι εδώ και την τιμητική τους έχουν οι Ιωαννίδης, Κουλιεράκης και Γιόβετιτς.
ΜΠΑΜ ο Ιωαννίδης – Ώρα Γιόβετιτς – Μεγάλωσε ο Κουλιεράκης!

Δυναμικά μπαίνει στο ΣΚ το Sportime με τα Παρασκήνια του, όπου πρωταγωνιστούν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Στέφαν Γιόβετιτς και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Παναθηναϊκός, σίγουρα δεν άρχισαν όπως θα ήθελαν και οι δύο τη συνεργασία τους, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν για τα καλά.

Ο Έλληνας επιθετικός ήρθε στο «τριφύλλι», πήρε τις ευκαιρίες του και καθιερώθηκε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά τα νούμερα του δεν έπειθαν έχοντας 100 ματς μέχρι πέρσι με 17 γκολ.

Ο ίδιος ήξερε τι πρέπει να διορθώσει, δούλεψε πολύ και φέτος δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τη δουλειά.

Αλλαγμένος τελείως, πρωταγωνιστής τόσο στην πρόκριση με τη Μαρσέιγ αλλά και στην άνετη νίκη με τη Βιγιαρεάλ. Πλέον το status του άλλαξε για τα καλά.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός που έψαχνε επιθετικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, βρήκε και έφερε τον Στέφαν Γιόβετιτς, ακόμα και αν δεν ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν.

Τα παιχνίδια και η προετοιμασία έλειπαν από τα πόδια του, ωστόσο σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του και να φέρνει νέο αέρα στο Ρέντη.

Πλέον είναι έτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τόσο στο Europa League και στη Stoiximan Super League.

Τέλος, όλοι έχουμε δει ότι ο ΠΑΟΚ έχει περάσει σε νέο σχέδιο όσον αφορά το ρόστερ του και τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προσθέτει πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, ωστόσο έχει δείξει τεράστια εμπιστοσύνη στους πιτσιρικάδες των ακαδημιών.

Εκτός από τον Κωνσταντέλια που σίγουρα έχει πάρει πολλά… φώτα πάνω του, έρχεται και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που πλέον δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Έλληνας αμυντικός πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη και το Conference League στην αναμέτρηση με την Ελσίνκι και εκτοξεύει την αξία του.

Σε αυτή την ηλικία παίζει με ηρεμία, ταλέντο και πολύ δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που φυσικά όπως είναι λογικό θα κάνει και τα λάθη του.

Ωστόσο όλο το πακέτο έχει αρχίσει και αρέσει. Και μάλιστα πάρα πολύ.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜΠΑΜ ο Ιωαννίδης – Ώρα Γιόβετιτς – Μεγάλωσε ο Κουλιεράκης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.