SPORTIME BET

Stoiximan Master: Τρομερές νίκες στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Επτά μέλη της Stoiximan κέρδισαν συνολικά 20.000€ στα εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ! Τι έγινε στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Stoiximan Master: Τρομερές νίκες στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Η πρώτη φετινή… Μεγάλη Πέμπτη του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε Stoiximan Master ξεχωριστά για κάθε ματς!

Τα μέλη της Stοiximan κλήθηκαν να μαντέψουν εντελώς δωρεάν* το τελικό σκορ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος σε κάθε ένα από τα παιχνίδια. Και κάποιες νίκες τους ήταν τρομερές!

Αναλυτικά οι νικητές:

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ –> 3 νικητές / 3.333,40€ ο καθένας
Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ –> 9 νικητές / 1.111,20€ ο καθένας
Μπράιτον – ΑΕΚ –> 4 νικητές / 2.500€ ο καθένας
Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ –> 357 νικητές / 28€ ο καθένας

Τα επόμενα Stoiximan Master:

Σειρά παίρνει το Stoiximan Master Weekly Edition με προθεσμία συμμετοχής έως το Σάββατο 16:30, ενώ ακολουθεί σε Derby Edition το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την Δευτέρα!

 Αναλυτικά τα επόμενα Stoiximan Master

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Master: Τρομερές νίκες στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.