ENGINE POWER

MotoGP Ινδία: Το τρομακτικό pole του Bezzecchi, o Bagnaia δέχεται επίθεση

MotoGP Ινδία: Η Ducati κυριάρχησε και στις κατατακτήριες. Ο Marco Bezzecchi γίνεται έτσι ο συγγραφέας της πρώτης pole position MotoGP στο Buddh International Circuit.
MotoGP Ινδία: Το τρομακτικό pole του Bezzecchi, o Bagnaia δέχεται επίθεση

MotoGP Ινδία Q1: H KTM παραμένει εκτός

Ξεκινάμε με λίγη καθυστέρηση λόγω των συνθηκών της πίστας, αλλά όχι πολύ. Αυτή τη φορά όλα τα KTM είναι εκεί σε αυτή την πρώτη προκριματική συνεδρία MotoGP, συμπεριλαμβανομένου του Binder, ο οποίος είδε τον χρήσιμο γύρο του να ακυρώνεται χθες λόγω μιας κίτρινης σημαίας λόγω ατυχήματος. Βρίσκουμε επίσης τον Alex Marquez, όχι ακριβώς ενθουσιώδη με την πίστα, επομένως αναζητά μια χρήσιμη θέση για να προχωρήσει. Αλλά ο σημαιοφόρος του Gresini είναι επίσης ο πρωταγωνιστής ενός highside από το οποίο σηκώνεται με πόνους, ιδιαίτερα στο δεξί του χέρι, το οποίο παρέμεινε κάτω από το ποδήλατο στην πρόσκρουση. Οι επόμενες κίτρινες σημαίες παγώνουν την κατάταξη: ο Raul Fernandez προηγείται μπροστά από το #73, καμία KTM δεν καταφέρνει να περάσει.

MotoGP-india-pole-position-Bezzecchi-Bagnaia-apotelesmata-race-agonas-grand-prix-indian

MotoGP Ινδία Ε2: Η Ducati κυριαρχεί πάντα

Ο Aleix Espargaro ξεκινά λίγο πολύ νωρίς και στη συνέχεια μπλοκάρεται στην έξοδο του pit lane, το οποίο είναι ακόμα κλειστό. Καθόλου ωραία σκηνή κατά την επιστροφή στο γκαράζ, με τον Espargaro να είναι έξαλλος με τους άντρες της Aprilia… Λίγο αργότερα όλοι φεύγουν, εκτός από τον Alex Marquez, που μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για ελέγχους μετά το ατύχημα στο Q1. Υπήρξε επίσης ένα τρακάρισμα για τον Marc, ο οποίος χτύπησε στο έδαφος στη σειρά στη στροφή 3, αλλά δεν είχε συνέπειες. Δεν λείπουν τα tandem: τα αγόρια της Repsol Honda στην πραγματικότητα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πέρασμα του Bagnaia για να αποκτήσουν καλύτερη θέση στο grid. Η τάση, ωστόσο, είναι άλλη, και συγκεκριμένα το δίδυμο VR46 και Jorge Martin ξεχωρίζουν. Καλύτερα, αναδεικνύεται ξανά ο Marco Bezzecchi: είναι ο πρώτος poleman στo MotoGP Ινδία!

MotoGP-india-pole-position-Bezzecchi-Bagnaia-apotelesmata-race-agonas-grand-prix-indian

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP Ινδία: Το τρομακτικό pole του Bezzecchi, o Bagnaia δέχεται επίθεση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!