ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Πλήρωσαν ξανά τα κενά τους οι ανώτεροι Κρητικοί – Σωσίβιο σε Κόουλμαν ο Γιουμπιτάνα

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και τρία δοκάρια ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Πλήρωσαν ξανά τα κενά τους οι ανώτεροι Κρητικοί – Σωσίβιο σε Κόουλμαν ο Γιουμπιτάνα

Η μπίλια θα μπορούσε να έχει κάτσει οπουδήποτε στο ΟΦΗ – Ατρόμητος. Φάσεις είχαν και οι δύο, δοκάρια επίσης και στο φινάλε το 1-1 τους χάρισε έναν βαθμό.

Καλύτεροι ήταν συνολικά οι Κρητικοί. Εάν μία ομάδα άξιζε το τρίποντο, ήταν εκείνοι. Ωστόσο, συνεχίζουν να πληρώνουν τα αμυντικά τους κενά και τα ατομικά λάθη. Μπροστά ποιότητα υπάρχει. Πίσω, όμως, το καμπανάκι χτυπάει σταθερά.

Σώθηκε από το πουθενά ο Ατρόμητος, ο οποίος απουσίαζε από το γήπεδο σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Το πρώτο 45λεπτο, όμως, ήταν ίσως το καλύτερων των Περιστεριωτών φέτος τουλάχιστον επιθετικά. Ρεσιτάλ από Ρομπάιγ, που δεν έβλεπε τους αντιπάλους του. Καταλυτικός ο Γιουμπιτάνα, ο οποίος γλίτωσε από τα χειρότερα και τον Κρις Κόουλμαν πάνω που είχε αρχίσει η γκρίνια.

Το ματς

Φορτσάτος μπήκε στο ματς ο Ατρόμητος. Ανκγιέλσκι και Ρομπάιγ έκαναν τις πρώτες φάσεις για τους φιλοξενούμενους. Ο δεύτερος ήταν ο πιο κινητικός παίκτης τους. Τις περισσότερες φορές που πήγε πάνω του ο Αμπαντά, τον εξέθεσε. Εκείνος δημιουργούσε σχεδόν κάθε ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα.

Σταδιακά ανέβηκε και ο ΟΦΗ. Τον Φελίπε έψαχναν οι παίκτες του, ενώ κοντά στις φάσεις ήταν και ο Μπάκιτς. Ο Μαυροβούνιος, μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις πήρε την δεύτερη μπάλα και ήταν αμαρκάριστος. Για την ποιότητά του, όμως, τα τελειώματά του δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά.

Ακόμη και έτσι το 1-0 έγινε. Σκόρερ στο 33′ ο Φελίπε μετά από εξαιρετική σέντρα του Αμπαντά. Με αυτό το σκορ έληξε και το πρώτο ημίχρονο παρόλο που ο Ρομπάιγ έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει ένα τέρμα η ομάδα του. Τρομερό 45λεπτο από τον Γάλλο που δεν σταματιόταν.

Γεμάτο και το δεύτερο ημίχρονο. Με το ξεκίνημά του ο Βαλένσια είχε δοκάρι από μπαλιά του Ρομπάιγ. Στη συνέχεια, όμως, το γήπεδο κατηφόρησε. Μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και αυτή ήταν ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουν το τρίποντο. Είχαν δοκάρι στο 57′ με τον Τοράλ και άλλο ένα στο 77′ με τον Μοσκέρα. Αφού δεν τελείωσαν την υπόθεση νίκης, τελικά το πλήρωσαν. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Γιουμπιτάνα στο 86′ έκανε το 1-1 δίνοντας βαθμό στην ομάδα του. Να σημειωθεί πως και αυτή τη φάση ο ΟΦΗ τη δέχτηκε από τα αριστερά της άμυνάς του. Ο Καρώ θα μπορούσε στο 88′ να έχει κάνει το 2-1, αλλά δεν βρήκε μπάλα και στις καθυστερήσεις η υπεροχή των γηπεδούχων δεν αρκούσε για να πάρουν το τρίποντο.

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Σκόρερ: 33′ Φελίπε Λουίζ – 86′ Γιουμπιτάνα

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Καρώ, Πασαλίδης, Βούρος, Αμπάντα, Λάρσον, Γκαγιέγος (80’ Θοράρινσον), Μεγιάδο (64’ Γκλαζέρ), Μπάκιτς, Τοράλ (80’ Νέιρα), Φελίπε (72’ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (46’ Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά (64’ Γουμπιτάνα), Βάλενσια (81’ Κουέν), Ρομπάιγ, Ανγκιέλσκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Πλήρωσαν ξανά τα κενά τους οι ανώτεροι Κρητικοί – Σωσίβιο σε Κόουλμαν ο Γιουμπιτάνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.