ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Ούτε να το ακούει ο Γιοβάνοβιτς!

Δεν θέλει να το σκέφτεται ο κόουτς του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Παναθηναϊκός: Ούτε να το ακούει ο Γιοβάνοβιτς!

Είναι στα χάι του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. ΤΕΛΟΣ! «Τρένο» στη Stoiximan Super League πάει ο Παναθηναϊκός έχοντας κάνει το 3Χ3. Και στην Ευρώπη θυμίζει Panathinaikos. Άλματα επί των ημερών του Σέρβου τεχνικού κάνει το «τριφύλλι».

Επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από επτά χρόνια. Πέταξε έξω τη Μαρσέιγ σε προκριματικά κάνοντας αίσθηση σε όλη ην Ευρώπη. Κόντρα στη Βιγιαρεάλ στo Europa League πραγματοποίησε εμφάνιση που εντυπωσίασε πολύ κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος με τους Ισπανούς και ο Γιοβάνοβιτς έκανε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος. Έδεσε κόμπο τον αντίπαλο τεχνικό και θύμισε στους πάντες πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλό κόουτς στον πάγκο σου. Δικό του έργο είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή η πρόοδος.

Κακό λόγο ουδείς μπορεί να του πει και ειδικά τώρα. Είπαμε, είναι στα χάι του ο Γιοβάνοβιτς και το μόνο που τον προβληματίζει δεν έχει να κάνει με την ομάδα του. Όσα βλέπει από τους παίκτες του τον ικανοποιούν.

Τι μπορεί να ανησυχεί τον κόουτς Ιβάν; Το σπίτι του. Ναι, σωστά διαβάσατε. Κάτοικος Νοτίων Προαστίων με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου (σ.σ.: άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και «αδυναμία» της εξέδρας) να επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα. «Ούτε να το σκέφτεσαι όσο είμαι στον Παναθηναϊκό», μεταξύ σοβαρού και αστείου ατάκα του Γιοβάνοβιτς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ούτε να το ακούει ο Γιοβάνοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.