ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Κάρφωσε» τη Μπαρτσελόνα και άνοιξε λογαριασμό ο Δουβίκας – Του πήρε τη χαρά ο Λεβαντόφσκι! (vid)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Θέλτα πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας, σκοράροντας κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πριν εκείνη κάνει κάνει επική ανατροπή με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά!
«Κάρφωσε» τη Μπαρτσελόνα και άνοιξε λογαριασμό ο Δουβίκας – Του πήρε τη χαρά ο Λεβαντόφσκι! (vid)

Καλύτερο σεφτέ στα γκολ με τη Θέλτα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τάσος Δουβίκας! Ο Έλληνας στράικερ «πάγωσε» την Μπαρτσελόνα, η οποία χρειάστηκε μια απίστευτη ανατροπή για να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Ο Έλληνας στράικερ, για τον οποίο η ομάδα της Γαλικίας ξόδεψε ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ, πέρασε αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Μονζουίκ» με το σκορ στο 0-1.

Μόλις δέκα λεπτά αργότερα με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 2-0, με το παρθενικό του γκολ στην Ισπανία ωστόσο να μην αποδεικνύεται αρκετό.

Ο Λεβαντόφσκι μείωσε σε 1-2 στο 81′ και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε ξανά για το 2-2, για να ακολουθήσει στο 89′ το γκολ του Κανσέλο για το 3-2, με τη Μπαρτσελόνα να παίρνει τη νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή, στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε το πρώτο γκολ του Δουβίκα με τη Θέλτα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κάρφωσε» τη Μπαρτσελόνα και άνοιξε λογαριασμό ο Δουβίκας – Του πήρε τη χαρά ο Λεβαντόφσκι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.