ΚΑΙΡΟΣ

Σοκαριστική πρόβλεψη ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Μεγάλος όγκος νερού η νέα κακοκαιρία – Φόβοι για τη Θεσσαλία!

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για ακόμα μία φορά για τη νέα κακοκαιρία.
Σοκαριστική πρόβλεψη ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Μεγάλος όγκος νερού η νέα κακοκαιρία – Φόβοι για τη Θεσσαλία!

Μία νέα κακοκαιρία έχουμε μπροστά μας με την «Daniel» και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ήδη έχει αρχίσει να προειδοποιεί για τα όσα θα γίνουν.

Αρχικά τόνισε ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα, θα είναι αρκετά ισχυρό και θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Η Πολιτική Προστασία μετά τα όσα έζησε η Θεσσαλία είναι σε ετοιμότητα να επέμβει, ωστόσο οι φόβοι για πολύ μεγάλο όγκο νερού, έχουν εκφραστεί για τα καλά.

«Έρχεται ένα πολύ οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας που δυστυχώς θα χτυπήσει του κατοίκους της Θεσσαλίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η πρόβλεψη της ΕΜΥ και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!

Την ίδια στιγμή μάλιστα και η ίδια η ΕΜΥ, εξέδωσε δελτίο επιδείνωσης καιρού, στο οποίο εκφράζεται ο φόβος για το μέγεθος της βροχής και του νερού που θα δούμε.

Πιο αναλυτικά:

  • Τη Δευτέρα (25-09-2023) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές, ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και πιθανόν στο Ιόνιο. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά τμήματα (νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων) καθώς και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.
  • Την Τρίτη (26-09-2023) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην της κεντρικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης) και προς τις βραδινές ώρες στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια προβλέπονται βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, τις νότιες περιοχές του νομού Λάρισας και προς τις βραδινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας.
  • Την Τετάρτη (27-09-2023) σε όλη σχεδόν τη χώρα προβλέπονται βροχές, ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης), τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, τη δυτική Κρήτη και πιθανόν τις δυτικές Κυκλάδες. Επισημαίνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα εκδηλωθούν στο νομό Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας καθώς επίσης και στα ανατολικά τμήματα της Μαγνησίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστική πρόβλεψη ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Μεγάλος όγκος νερού η νέα κακοκαιρία – Φόβοι για τη Θεσσαλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.