MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σοφία – Φρικιαστική αποκάλυψη αλλάζει όσα ξέραμε

Πανικός στη ζωή της Σοφίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σοφία – Φρικιαστική αποκάλυψη αλλάζει όσα ξέραμε

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του AlphaΣασμός, με τη να είναι αυτή που θα βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπου η τηλεθέαση θα πιάσει «κόκκινο».

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σοφία – Φρικιαστική αποκάλυψη αλλάζει όσα ξέραμε

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, o Μαθιός αντιμετωπίζει στα ίσα τον Αντρέα. Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Άνω Ποριά και καταφεύγει σε ένα μοναστήρι, προκειμένου να μείνει μόνος με τις σκέψεις του.

Η δολοφονία της Έλενας βασανίζει τον Γιώργο, ο οποίος αισθάνεται υπεύθυνος για ό,τι της συνέβη. Παράλληλα, η Σοφία αναχωρεί για τη Μασσαλία, αφήνοντας πίσω της τη Στέλλα και τον Τάσο.

Ακόμη, ο Αντρέας εξυφαίνει ένα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες. Η Αργυρώ με τη Μαρίνα τον αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη, ενώ η γιαγιά καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη για συμβουλές.

Τέλος, μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις των ηρώων!

Δείτε το trailer από το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Σασμός και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Νεκρός ο Νικηφόρος-Τον σκοτώνει ο Λάζαρος Βρουλάκης

Σασμός: Χαμός με Αστέρη, Καλλιόπη και Νικηφόρο – Άγριος τσακωμός

Σασμός: Ο Δημήτρης βάζει τέλος στον Μαθιό για τον πυροβολισμό

Σασμός: Η Αιμιλία ανακρίνει τον Παύλο – Η Εύα έτοιμη για φόνο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σοφία – Φρικιαστική αποκάλυψη αλλάζει όσα ξέραμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα