VIRAL

Πλάσμα ρουφάει τα πάντα με τα 300 δόντια του – Έφτασε στην Τουρκία – Ζει πριν από την εποχή των δεινοσαύρων

Το τρομακτικό πλάσμα ένανε την εμφάνισή του και στην Τουρκία.
Πλάσμα ρουφάει τα πάντα με τα 300 δόντια του – Έφτασε στην Τουρκία – Ζει πριν από την εποχή των δεινοσαύρων

Πλάσμα ρουφάει τα πάντα με τα 300 δόντια του ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες ζει πριν από την εποχή των δεινοσαύρων.

Οι δεινόσαυροι εμφανίστηκαν πριν από 230 εκατ. χρόνια και εξαφανίστηκαν πριν από 60 εκατ. χρόνια, όμως ένα πλάσμα που ζούσε 220 εκατ. χρονια πριν τους δεινοσαύρους ζει ακόμα και ρουφάει το αίμα που βρίσκει στα θύματά του με τα 300 δόντια του.

Πρόκειται για την θαλάσσια λάμπραινα που ζει σε γλυκά νερά και θαλάσσια οικοσυστήματα στον Βόρειο Ειρηνικό, από την Καλιφόρνια μέχρι την Αλάσκα και από τη Βερίγγειο Θάλασσα έως τη Ρωσία και την Ιαπωνία.

Πλάσμα ρουφάει τα πάντα με τα 300 δόντια του

Αυτά τα ενδιαφέροντα πλάσματα επιβιώνουν τρεφόμενα με το αίμα και τα σωματικά υγρά άλλων ψαριών, συμπεριλαμβανομένου του σολομού του Ειρηνικού.

Τα τελευταία χρόνια το τρομακτικό στην όψη πλάσμα έκανε την εμφάνισή του και στο Ελαζίγ της Τουρκίας, όπου κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του.

Διαβάστε επίσης:

«Έφαγαν» τον Ηλία Σπάθα στο MEGA

Συγκλονιστικές προβλέψεις ξανά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Η κακοκαιρία Elias φέρνει 300 με 500 τόνους βροχής στη Θεσσαλία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλάσμα ρουφάει τα πάντα με τα 300 δόντια του – Έφτασε στην Τουρκία – Ζει πριν από την εποχή των δεινοσαύρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.