ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσιμίκας: Τον «έδεσε» η Λίβερπουλ – Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο

Παίκτης της Λίβερπουλ και τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Κώστας Τσιμίκας.
Τσιμίκας: Τον «έδεσε» η Λίβερπουλ – Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο

Δεν το κουνάει από τη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας. Νέο πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Έλληνας αριστερός μπακ με το αγγλικό κλαμπ και μάλιστα με βελτιωμένες απολαβές.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του εκτιμούν πολύ τον 27χρονο και αυτό φάνηκε στην πράξη. Όποτε του ζητήθηκε, άλλωστε, τα πήγε καλά και με το παραπάνω.

Τον τελευταίο καιρό ήταν γνωστό πως παίκτης και ομάδα τα έχουν βρει για την επέκταση της συνεργασίας τους. Τη Δευτέρα (25/9) βγήκε και η σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή η Λίβερπουλ δεν δίνει λεπτομέρειες. Κάνει απλώς λόγο για «νέο πολυετές συμβόλαιο». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Τσίμι» υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Έως το 2027, δηλαδή, τα δικαιώματά του θα τα έχουν οι Μέρσεϊσαϊντερς.

Μαζί τους ο Τσιμίκας έχει κατακτήσει έως τώρα ένα FA Cup και ένα League Cup. Στο πρώτο, μάλιστα, η συνεισφορά του ήταν μεγάλη, αφού έβαλε το τελευταίο πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι.

Φέτος έχει δύο συμμετοχές και συνολικά έχει φτάσει τις 63 με τους «ρεντς» έχοντας και 12 ασίστ! Δεδομένα θα πάρει αρκετό χρόνο τη χρονιά που διανύουμε και ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει το Europa League.

Τέλος, ο ανταγωνιστής του για τη θέση, Άντι Ρόμπερτσον, είναι 29. Αυτό σημαίνει πως στην επόμενη τετραετία, οι ευκαιρίες που θα έχει ο Τσιμίκας πιθανότατα θα είναι ολοένα και περισσότερες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιμίκας: Τον «έδεσε» η Λίβερπουλ – Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.