MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα του

Aδιανόητη τραγωδία για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μία ημέρα μετά τον γάμο του, ανακοίνωσε πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα του

Το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του, «έχασε» την αγαπημένη του μητέρα Ουρανία.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρώην νικητής του Survivor με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συγκινητική ανάρτησή του, ο «Ντάνος» αποχαιρετά τη μητέρα του, γράφοντας ότι, αφού ευχήθηκε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ηρέμησε.

«Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», καταλήγει η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες.

Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Αγγελόπουλος: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα