ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή – Ημερομηνίες και ώρες

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει δύο επικίνδυνες εξόδους και ένα μεγάλο ντέρμπι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων
Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή – Ημερομηνίες και ώρες

Παναθηναϊκός: Ανώμαλη προσγείωση. Τέσσερις μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Βιγιαρεάλ η ΑΕΚ τον σόκαρε νικώντας τον με 2-1.

Οι «πράσινοι» ήθελαν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν και μία διαφορά από την Ένωση στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Όχι μόνο δεν κατάφεραν, όμως, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αλλά την είδαν να αλώνεται.

Και το θέμα είναι πως ακολουθούν δύσκολα ματς. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Υπάρχουν συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Stoiximan Super League και Europa League. Είναι και η μεσοβδόμαδη αγωνιστική που ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας για τις ομάδες που παίζουν και στην Ευρώπη.

Μέσα σε οκτώ μέρες, το τριφύλλι θα κληθεί να ταξιδέψει στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα, έπειτα να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής και μετά να πάει στη Χάιφα. Εκεί όπου μετά την τρομερή εμφάνιση επί της Βιγιαρεάλ, θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα για να καπαρώσει τουλάχιστον την πρόκριση στο Conference League. Η αυλαία θα πέσει με τον Ατρόμητο πριν τη διακοπή.

Παναθηναϊκός: Δύο επικίνδυνες έξοδοι και ένα ντέρμπι σε 8 βράδια

  • Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (Πέμπτη 28/9, 20:30)
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 1/10, 19:30)
  • Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός (Πέμπτη 5/10, 22:00)
  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (Κυριακή 8/10, 21:30)

* Το τελευταίο παιχνίδι είναι εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ορίστηκε ανήμερα των δημοτικών εκλογών γιατί δεν θα υπάρχει τότε αγωνιστική δραστηριότητα για τους υπόλοιπους. Εξαίρεση και το ΑΕΚ – Παναιτωλικός για τους ίδιους λόγους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή – Ημερομηνίες και ώρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.