ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Κερδισμένος Αλμέιδα – Χαμένος Γιοβάνοβιτς – Το γούρι του Μπέου – Πάμπλο Γκαρσία τι κάνεις;

Αποδυτήρια μετά το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο που βρήκε κερδισμένος Αλμέιδα, ΑΕΚ και χαμένους Γιοβάνοβιτς και Παναθηναϊκό.
Αποδυτήρια: Κερδισμένος Αλμέιδα – Χαμένος Γιοβάνοβιτς – Το γούρι του Μπέου – Πάμπλο Γκαρσία τι κάνεις;

Ευκόλως εννοούμενα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της προηγούμενης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με την ΑΕΚ να κερδίζει στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό δεν θέλει και πολλή φαντασία να αντιληφθεί κάποιος τις συζητήσεις που έγιναν για Ματίας Αλμείδα και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αποθέωση για τον Αργεντινό κόουτς από τους παίκτες της ΑΕΚ. Τι να συζητήσουμε. Εδώ τον Ματίας Αλμέιδα έχουν αρχίσει να τον σκέφτονται ομάδες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κοιτιόντουσαν μεταξύ τους όταν ο προπονητής τους έλεγε πως θα κερδίσουμε και την Μπράιτον και τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια δεν πίστευαν αυτό που οι ίδιοι κατάφεραν.

Στον Παναθηναϊκό άνοιξε για πρώτη φορά συζήτηση για το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς. Διότι, δεν είναι η ήττα από την ΑΕΚ που ενόχλησε. Η κακή μέρα του Σέρβου προπονητή προβλημάτισε παραπάνω. Δεν το συζητάμε πως στα αποδυτήρια οι επιλογές του έγιναν αφορμή για πηγαδάκια.

Προπονητές βέβαια υπάρχουν κι άλλοι. Άλλοι ζορίζονται, άλλοι δροσίζονται. Ο Κώστας Μπράτσος σίγουρα έχει ζόρια. Ο Αχιλλέας Μπέος για πρώτη φορά δεν έκανε ότι συνήθως και πλέον… χάνει βαθμούς και πόντους. Αυτούς τους κερδίζει συνεχώς ο Πάμπλο Γκαρσία με όσα παρουσιάζει στον Πανσερραϊκό.

Αποδυτήρια

  • Κερδισμένοι
    Σε σχέση με τον αντίπαλο, την προηγούμενη Πέμπτη, έπαιξε δύο ώρες αργότερα. Με σημαντική διαφορά, φυσικά, και στο intensity του αγώνα! Έχοντας κάνει και ταξίδι πηγαινέλα στο μεσοδιάστημα. Και προχωρώντας σε έξι αλλαγές στο βασικό σχήμα. Και με δίδυμο στόπερ που συναντήθηκε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς. Είπαμε, ο Ματίας Αλμέιδα είναι σε limit up. Και την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις στο 10’. Κι όμως η ΑΕΚ κάνοντας ένα ανελέητο σχεδόν μαν του μαν σε ολάκερο το γήπεδο, «βιδώνοντας» τον Πινέδα πάνω στον Ρουμπέν Πέρεθ έφερε τελείως τούμπα το ματς!
  • Χαμένος
    Είχε το momentum. Ξεκάθαρα! Και συνάμα ήταν πιο «ανάλαφρος» σε σχέση με ότι έχει να κάνει με την διαχείριση κόπωσης. «Πάγωσε» με τον τραυματισμό του Μάγκνγουσον, ζεστάθηκε με την απίστευτη εκτέλεση του Τζούρισιτς, αλλά άξονας και μπακ του Παναθηναϊκού ποτέ δεν μπήκαν στην ένταση/απαιτήσεις του ματς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μία ακόμη φορά αργεί να επέμβει στο παιχνίδι (σ.σ.: πρώτη ΚΑΝΟΝΙΚΗ αλλαγή στο 71’) και το «τριφύλλι» σε ένα ακόμη εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, όπως πέρυσι στο παιχνίδι-τίτλου, έπεσε σε τοίχο!
  • «Χαλασε» το γούρι…
    Τις δύο προηγούμενες χρονιές ο Βόλος είχε αλλάξει προπονητή μετά την πρεμιέρα. Φέτος το «αφεντικό» έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης (και ορθώς έπραξε) μετά την περυσινή είσοδο στην 6άδα στο προπονητή του πουλέν, τον Μπράτσο. Μόνο που φέτος το μεταγραφικό κάστιγνκ, μέχρι νεοτέρας, έχει αποτύχει. Η ομάδα παίζει με στόπερ τον Ασλανίδη που πέρυσι ήταν 4η επιλογή. Η ομάδα έχει δύο επιθετικούς (Μραζ, Μωραϊτης) και απέναντι στην Τρίπολη έβαλε τον Γκαρσία που ήρθε 10 Σεπτεμβρίου και είναι κυρίως winger. Πέντε ματς, ΜΗΔΕΝ νίκες. Προβληματισμός…
  • Παμπλο, Vamos!
    Δεν ψηνόταν να πάει. Είχε «μεγαλώσει» περισσότερο προπονητικά στο μυαλό του. Με τα… πολλά αντιλήφθηκε την σημασία με έναν όρο: 100% Πάμπλο Γκαρσία. Σε όλα. Ηρθε σε μετωπική με παίκτες, κουράζει κάποιους με τις μονότονες προπονήσεις, έφθασε σε σημείο προπονητικής εβδομάδας να μην κάνει οικογενειακό δίτερμα. Το αποτέλεσμα, όμως, τον δικαιώνει ξεκάθαρα. Η μόνη ομάδα που κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ. Εκανε τον Στάικο να ξανανιώσει leader. Όπως στον ΠΑΟ κ19. Βρήκε στο πρόσωπο του Αλεξιτς με 40 χιλιάρικα τον Killer. Εκανε τον Πηλέα εξτρέμ. Κόουτς, «μεγαλώνεις»…

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποδυτήρια: Κερδισμένος Αλμέιδα – Χαμένος Γιοβάνοβιτς – Το γούρι του Μπέου – Πάμπλο Γκαρσία τι κάνεις;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…