MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος η Βικτώρια – Αυτός διατάζει την εκτέλεση της

Ο παράδεισος των κυριών συνεχίζει να καθηλώνει και στον δεύτερο κύκλο του.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος η Βικτώρια – Αυτός διατάζει την εκτέλεση της

Ο παράδεισος των κυριών θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς κάποιος επιστρέφει για να εκδικηθεί την Βικτώρια.

Η σειρά του Alpha έχει κάνει δυναμική επανεμφάνισή με τον δεύτερο κύκλο. Σαρώνοντας την τηλεθέαση στην ώρα προβολής της το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για το τι θα δούμε στη συνέχεια. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιος επιστρέφει για να καταστρέψει τη Βικτώρια…

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δύσκολες ώρες για τη Βικτώρια

Το καλοστημένο σχέδιο του Χρήστου και του Αποστόλη ότι σκοτώθηκε ο δεύτερος αποκαλύπτεται σιγά σιγά. Μάλιστα σύντομα όλοι θα μάθουν ότι ο Αποστόλης ζει.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν δύο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Γιαμμαλή ότι είδαν σε ένα μπαρ κάποιον που είναι ίδιος ο Αποστόλης. Γνωρίζοντας πόσο αδίστακτος είναι ο Αποστόλης, ο αστυνομικός σπεύδει να τον πιάσει στα πράσσα.

Ο Αποστόλης, παρότι αιφνιδιάζεται, αντιλαμβάνεται όμως εγκαίρως την παρουσία του και προλαβαίνει να κρυφτεί. Ο Γιαμμαλής μπορεί να μη τον εντοπίζει όμως η έρευνά του δε θα τελειώσει εδώ. Ο Αποστόλης καταλαβαίνει πως ο κλοιός στενεύει γύρω του.

Σύντομα ο Γιαμμαλής θα βάλει στο στόχαστρο τον φίλο του Χρήστο προκειμένου να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για τον εμπρησμό αλλά και τον Αποστόλη.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης θέλει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για ότι του έκανε. Δίνει έτσι εντολή στα τσιράκια του να τη σκοτώσουν.

Κάποια μέρα λοιπόν, ενώ η Βικτώρια βρίσκεται στο γραφείο της δέχεται δολοφονική επίθεση. Η ίδια δε προλαβαίνει να αντιδράσει και κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα. Λίγο μετά θα εμφανιστεί ο Άγης ο οποίος όμως δε θέλει να μπλέξει και να τον θεωρήσουν ένοχο. Έτσι το σκάει και παρατάει τη γυναίκα στη μοίρα της…

 

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος παρακολουθεί Μιράντα – Φώτη – Ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να κάνει και πάλι φόνο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος η Βικτώρια – Αυτός διατάζει την εκτέλεση της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα