ΑΡΗΣ

Ο Super 3 βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης και τίμησε τη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ (pics)

O Super 3 βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη και τίμησε τη μνήμη του δολοφονηθέντα οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.
Ο Super 3 βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης και τίμησε τη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ (pics)

Συνέχεια στις όμορφες κινήσεις έδωσαν οι οπαδοί του Άρη, καθώς αντιπροσωπεία του συνδέσμου Super 3 βρέθηκα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής και απέτισε φόρο τιμής.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο επίσημος Άρης όσο και οι παίκτες του είχαν τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη που είχε πέσει θύμα χούλιγκανς Κροατών και Ελλήνων έξω από την ΟΠΑΠ Arena πριν από λίγους μήνες.

«Καλό ταξίδι Μιχάλη», ανέφερε το μύνημα της ΠΑΕ Άρης στον πίνακα του γηπέδου ενώ ο Λουίς Πάλμα είχε υψώσει φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού. Παράλληλα ο Super 3 είχε αναρτήσει πανό από την πλευρά του.

Τώρα αντιπροσωπεία του δυναμικότερου συνδέσμου οπαδών των Θεσσαλονικέων βρέθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έγινε η επίθεση στον Μιχάλη Κατσουρή και άφησε μια μπλούζα στο ατύπο μνημείο που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Super 3 στο Facebook έξω απο το γήπεδο της ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Super 3 βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης και τίμησε τη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.