ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δρόμο ο Μπέος, λέει στον κόσμο να πάει σπίτια του – Ανησυχία με τις εικόνες στον Βόλο (vids)

Δύσκολες ώρες ξανά για τον Βόλο, δραματική η έκκληση που απευθύνει ο Αχιλλέας Μπέος προς τους πολίτες.
Στο δρόμο ο Μπέος, λέει στον κόσμο να πάει σπίτια του – Ανησυχία με τις εικόνες στον Βόλο (vids)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό ο Βόλος δοκιμάζεται από τα καιρικά φαινόμενα. Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε στον δρόμο και ζητάει να πάει ο κόσμος σπίτι του.

Μπορεί αρχικά ο δήμαρχος Βόλου να εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η πόλη περνάει πολύ δύσκολα με την κακοκαιρία Elias να προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Για μία ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε στους δρόμους για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει. Βλέποντας κόσμο να είναι στα αυτοκίνητά του, για άλλη μία φορά τους ζήτησε να πάνε σπίτια τους.

Αργότερα έστειλε μήνυμα μέσω των social media. «Πλημμύρες παντού» τόνισε και ότι ο «Κραυσίδωνας θα σπάσει». Προσέθεσε πως «εάν μένετε στα ισόγεια και στους πρώτους ορόφους ανεβείτε σε πιο ψηλούς ορόφους και ό,τι βοήθεια χρειαστείτε, έχετε τα τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης».

Συμπλήρωσε πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και έκλεισε λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατέψτε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για εκατοντάδες εγκλωβισμένους στον Βόλο. Η νύχτα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και ευχή όλων είναι να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο δρόμο ο Μπέος, λέει στον κόσμο να πάει σπίτια του – Ανησυχία με τις εικόνες στον Βόλο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.