ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός βάζει τέσσερα και ο Μαρτίνεθ μιλάει για έλλειψη ευστοχίας…

Το αρνητικό που είδε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη νίκη με 4-1 επί του Άρη είναι ενδεικτικό του τι θέλει να περάσει και να δει στην ομάδα του.
Ο Ολυμπιακός βάζει τέσσερα και ο Μαρτίνεθ μιλάει για έλλειψη ευστοχίας…

Τέσσερα γκολ έβαλε ξανά ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Σημείωσε μία ακόμα νίκη με ευρύ σκορ στη Stoiximan Super League, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη. Κι όμως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε λόγο για κάποια αναποτελεσματικότητα.

Καμιά φορά, μια δήλωση αξίζει περισσότερο από οποιαδήποτε ανάλυση ή σχόλιο. Ο Ολυμπιακός είχε τα θέματά του, αμυντικά, ξανά. Ο Άρης ισοφαρίζει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και έχει (σχεδόν στα… καπάκια) και δοκάρι για να πετύχει την ανατροπή. Δεν την πετυχαίνει και η τιμωρία είναι τα… τέσσερα τεμάχια από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Και τι λέει στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ; Πως αν τον προβληματίζει κάτι από τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη είναι η έλλειψη ευστοχίας στην επίθεση. Ίσως για την ευκαιρία του Μπιέλ και το πέναλτι που έχασε ο Φορτούνης. Δεν το σημειώνουμε ως κάτι κακό. Κάθε άλλο. Η οπτική γωνία που επιλέγει να δει ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά είναι σύμφυτη με την ψυχοσύνθεση του κόσμου.

Επίθεση, επίθεση, επίθεση. Γκολ, γκολ και γκολ. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φίλαθλος του Ολυμπιακού που σε ένα παιχνίδια «όσα πάνε κι όσα έρθουν», αν στο τέλος είναι νικητές οι «ερυθρόλευκοι» να ενοχληθεί. Η άμυνα δίνει νίκες στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα πρωτάθλημα παίρνεις με την επίθεση. Και ο Ολυμπιακός έχει κάνει focus εκεί, ή πιο σωστά στο να βρει το χαμένο αγωνιστικό του προφίλ εντός συνόρων.

Μία ακόμα «τεσσάρα» στο Καραϊσκάκη, η τρίτη συνολικά, δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο. Το ότι ο προπονητής του δε, επιθυμεί ακόμα περισσότερο επιθετικότητα, ακόμα περισσότερα γκολ, καταδεικνύει πως έχει πιάσει το νόημα κι αυτός. Δεν παραγνωρίσει τα αμυντικά κενά, ούτε εθελοτυφλεί. Απλώς ξέρει πως αν συνεχίσει να έχει απαίτηση από την ομάδα να σκοράρει 4 και πλέον γκολ, θα κερδίζει. Τόσο απλά…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός βάζει τέσσερα και ο Μαρτίνεθ μιλάει για έλλειψη ευστοχίας…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…