ΤΕΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Με περίπατο στους «8» του Τόκιο – Ξανά η Γκαρσία στο δρόμο της

Με φόρα από τη Γουδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη είχε μία εύκολη μέρα στην πρεμιέρα της στο Τόκιο.
Μαρία Σάκκαρη: Με περίπατο στους «8» του Τόκιο – Ξανά η Γκαρσία στο δρόμο της

Έναν ήσυχο «περίπατο» έκανε η Μαρία Σάκκαρη σήμερα στο κορτ του Τόκιο καθώς νίκησε πολύ εύκολα με 6-3, 6-1 την τοπική ηρωίδα Μισάκι Ντόι.

Έχοντας όλη τη φόρα και την ψυχολογία του θριάμβου στη Γουαδαλαχάρα, η Μαρία κυριάρχησε εύκολα σε όλο το ματς σπάζοντας το σερβίς της αντιπάλου της 4 φορές ενώ η ίδια δεν αντιμετώπισε κανένα μπρέικ πόιντ.

Μάλιστα αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της 32χρονης Γιαπωνέζας η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τουρνουά της πατρίδας της.

Έτσι βρίσκεται στα προημιτελικά του 500αριου τουρνουά της WTA την ώρα που η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αν και πάλεψε έχασε από την Κασάτκινα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο στα προημιτελικά την Καρολίν Γκαρσία για να κλείσει για ακόμη μία φορά θέση σε ημιτελικό.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Σάκκαρη «διέλυσε» την Γκαρσία στον ημιτελικό της Γουαδαλαχάρας όπου επιβλήθηκε επί της καλής της φίλης με 6-3, 6-0. Αυτή θα είναι η 6η φορά που κοντράρονται οι δύο παίκτριες με τη Μαρία να έχει νικήσει στις 2 τελευταίες συναντήσεις τους αλλά τη Γαλλίδα νο.10 στον κόσμο να μετράει 3 νίκες.

Ο αγώνας Γκαρσία – Σάκκαρη θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή 29/9, στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας με τη μετάδοση να γίνεται από το Novasports 6HD.

Θυμηθείτε πως η Μαρία Σάκκαρη «σκόρπισε» την Γκαρσία στη Γουαδαλαχάρα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Με περίπατο στους «8» του Τόκιο – Ξανά η Γκαρσία στο δρόμο της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις