ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Πορτογάλος ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ – ΑΕΚ!

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς ορίστηκε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να σφυρίζει το ΟΦΗ - ΑΕΚ
Πορτογάλος ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ – ΑΕΚ!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ της ΕΠΟ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League όπου ξεχωρίζει το ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ (1/10, 19:30).

Το ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα διευθύνει ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 43χρονος Ίβηρας έρχεται στη χώρα μας, καθώς την περσινή σεζόν είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – Άρης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τη φετινή σεζόν έχει «σφυρίξει» την αναμέτρηση Ζρίσνκι – ΛΑΣΚ (1-1) για το Conference League, καθώς και το Πάσος Φερέιρα – Λεϊσόες (1-2) για τη Β’ Πορτογαλίας.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο, ενώ 4ος θα είναι ο Περράκης και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίζο, με τον Φωτόπουλο.

Από ‘κει και πέρα, στο ΟΦΗ – ΑΕΚ ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός ο Ευάγγελος Μανούχος, ενώ στο ΆρηςΚηφισιά ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πορτογάλος ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ – ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.