MEDIA

Το ναυάγιο – MEGA: Η υπόθεση και η ιστορία πριν τη συμφορά

Το ναυάγιο του Mega κάνει μεγάλη πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου στις 21:00.
Το ναυάγιο – MEGA: Η υπόθεση και η ιστορία πριν τη συμφορά

Το ναυάγιο είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του Mega που έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην prime time και την τηλεθέαση της.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη το οποίο με τη σειρά του είναι βασισμένο στο ναυάγιο της Φαλκονέρας το 1966 το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 250 ανθρώπους, το Ναυάγιο έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Τη σειρά μεταφέρει στη μικρή οθόνη ένα καστ γεμάτο από μεγάλα ονόματα με μία προσεγμένη υπόθεση που θα καθηλώσει. Ο «ελληνικός Τιτανικός» προβάλει το πρώτο του επεισόδιο αυτή την Κυριακή 1/10 στις 21:00.

Το ναυάγιο – MEGA: Αυτή είναι η υπόθεση πριν γίνει το μοιραίο

Βρισκόμαστε στα Κύθηρα τη δεκαετία του 60′. Η Ειρήνη και ο Απόστολος είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι επιστημόνων οι οποίοι έχουν φτιάξει το δικό τους νέο άρωμα.

Στέλνουν δείγματα από αυτό στο εξωτερικό και αναμένουν για νέα. Σύντομα η απάντηση έρχεται από τη Γαλλία με έναν μεγάλο οίκο αρωμάτων να ζητάει να πάρει τη συνταγή τους. Το ραντεβού έχει κλείσει σε συγκεκριμένη μέρα και οι δυο τους πρέπει να φύγουν εσπευσμένα από το νησί.

Ένα μεγάλο πρόβλημα όμως τους μπαίνει εμπόδιο. Λόγω μιας ισχυρής κακοκαιρίας, τα δρομολόγια για Πελοπόννησο έχουν σταματήσει. Αυτοί όμως δε το βάζουν κάτω και ψάχνουν εναλλακτική λύση. Τελικά θα καταφέρουν να πείσουν τον Καπετάν Στέλη να τους πάει στην Κρήτη κι από εκεί να ταξιδέψουν με το καράβι «Φοίνιξ» για την Αθήνα ώστε να προλάβουν την πτήση τους.

Την ίδια ώρα, δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται πάνω στο καράβι που τους πάει στα Χανιά και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Οι δυο τους όμως αγνοούν την οικογενειακή κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους.

Η Λίνα θα έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα της όταν εκείνος της μαθαίνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και να πάει στην Αθήνα…

*Για περισσότερες εξελίξεις από το Ναυάγιο αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να δείτε στο mediatime.gr

 

Δείτε επίσης:

Το ναυάγιο – MEGA: Η ιστορία της πραγματικής τραγωδίας πίσω από τη σειρά

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Άγης ξυλοφορτώνει την Βικτώρια – Μαθαίνει πως δεν είναι μάνα του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο – MEGA: Η υπόθεση και η ιστορία πριν τη συμφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα