ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Πέναλτι και επιθετικό στην ίδια φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος – Mαρς το πέναλτι που πήρε η Ένωση! (vids)

Οι επίμαχες φάσεις στο ΑΕΚ - Ατρόμητος - Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ και το πέναλτι που πήρε.
Διαιτησία: Πέναλτι και επιθετικό στην ίδια φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος – Mαρς το πέναλτι που πήρε η Ένωση! (vids)

Διαιτησία: Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κεσχρίντα, φάουλ επιθετικό στον Αραούχο καταλόγισε ο Παπαδόπουλος! Σωστό εκείνο που καταλόγισε λίγο αργότερα ο διεθνής διαιτητής.

Πριν το (σωστό) πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ, ζήτησε ένα ακόμα για χέρι του Κεσχρίντα. Ήταν. Ήταν όμως και επιθετικό φάουλ του Αραούχο, πάνω στον αμυντικό του Ατρομήτου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ στο 31′, ξεκάθαρη η παράβαση που κάνει ο Τσακμάκης πάνω στον Μάνταλο που απλά πέφτει πάνω του με τα… όσα για να τον εμποδίσει να παίξει τη μπάλα, αλλά πριν από αυτό που καταλόγισε ο Παπαδόπουλος, η Ένωση ζήτησε άλλο ένα.

Λίγο πριν το 1-0 από την άσπρη βούλα και συγκεκριμένα στο 24′, ο Αραούχο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Κεσχρίντα. Το χέρι του αμυνόμενου δεν είναι σε φυσική/λογική θέση και είναι παράβαση πέναλτι που θα είχε καταλογιστεί, αν δεν είχε προηγηθεί το επιθετικό φάουλ που έχει κάνει ο Αραούχο στον Κεσχρίντα κατά την διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Παπαδόπουλος καταλόγισε εξ αρχής το επιθετικό φάουλ, την πρώτη χρονικά παράβαση και ο Παπαπέτρου που είναι VAR έλεγξε τη φάση και συμφώνησε με την απόφαση που πήρε στο χορτάρι ο διεθνής διαιτητής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Πέναλτι και επιθετικό στην ίδια φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος – Mαρς το πέναλτι που πήρε η Ένωση! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!