MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας – Χαμός με Τζένη – Δάφνη

Ο Παράδεισος των κυριών έχει αλλάξει τελείως μετά την είσοδο του Σίμου στο κατάστημα.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας – Χαμός με Τζένη – Δάφνη

Ο παράδεισος των κυριών θα έχει νέες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Σίμος μαθαίνει κάτι που θα τον σοκάρει για την Αμαλία.

Η σειρά του Alpha ήδη σαρώνει στην τηλεθέαση στον δεύτερο κύκλο προβολής της παρότι πλέον έχει πολύ έντονο ανταγωνισμό από τον Έρωτα Φυγά. Οι εξελίξεις που έρχονται μάλιστα συγκλονίζουν.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αποκαλύψεις για Αμαλία – Η αλήθεια βγαίνει και για τον Πάρη

O Μάρκος μαθαίνει για το βίαιο παρελθόν του Πάρη και τι έκανε στην Αμαλία και τον πείθει να εξομολογηθεί την αλήθεια στη Γεωργία. Στο μεταξύ ο Σίμος κρυφακούει την εξομολόγηση της Αμαλίας στον Μάρκο και μαθαίνει το πιο απόκρυφο μυστικό της.

Η Γεωργία θα σοκαριστεί από όσα θα μάθει για τον Πάρη. Θα αντέξει η περίεργη σχέση που έχουν αυτή τη νέα δοκιμασία;

Ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο πληροφορίες και για το παρελθόν της Μιράντας και ετοιμάζεται να τις αποκαλύψει στον Ντίνο.

Η ζήλεια της Τζένης για τη Δάφνη η οποία ανοίγει αντρικό κατάστημα δίπλα στον Παράδεισο φουντώνει μετά από μια περίεργη συμπεριφορά του Πασχάλη. Αυτή τη φορά όμως ο νεαρός θα αντιδράσει τελείως διαφορετικά και θα την ταρακουνήσει με τη συμπεριφορά του.

Ένα απρόσμενο γεγονός στο μαγαζί του Φώτη με τις κοπέλες φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον εμπρησμό του Παραδείσου. Θα καταφέρει ο Σωτήρης να λύσει το γρίφο αυτή τη φορά;

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Άγης ξυλοφορτώνει την Βικτώρια – Μαθαίνει πως δεν είναι μάνα του

Η μάγισσα επομενα επεισοδια: Ο Κανέλος βρίσκει τα οστά του αδελφού του – Χαμός με Τζανή – Δαμιανή

Οι ψυχοκόρες: Η υπόθεση από τα 2 νέα επεισόδια της Κυριακής 1/10

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας – Χαμός με Τζένη – Δάφνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα