ΤΕΝΙΣ

Τένις: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές Τουρνουά «Mytilene Junior Cup 2023»

Έπεσε η αυλαία στους αγώνες για το διεθνές τουρνουά της ITF J30 Mytilene Junior Cup 2023, που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Lesvos Tennis Club
Τένις: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές Τουρνουά «Mytilene Junior Cup 2023»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Διεθνές Τουρνουά, «Mytilene Junior Cup 2023», για αγόρια και κορίτσια κάτω των 18, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου (Ο.Α.Λ.), υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Το Διεθνές Τουρνουά, βαθμολογούμενο στην Παγκόσμια Κατάταξη, διοργανώνεται για 14 η χρονιά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου (Ο.Α.Λ.) και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 85 αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες, που μαζί με τους συνοδούς τους, προπονητές, γονείς κ.ά. ξεπέρασαν τα 200 άτομα.

Τα Ελληνόπουλα διέπρεψαν για ακόμη μία φορά, καθώς η Αλεξάνδρα Μάγια ήταν Πρωταθλήτρια στα διπλά και Φιναλίστ στα μονά, ενώ ο Ανδρέας Πολυχρονόπουλος ήταν Φιναλίστ στα μονά και στα διπλά.

Πιο αναλυτικά, η Αλεξάνδρα Μάγια (GRE) ηττήθηκε από την Simay Keles (TUR) με σκορ 6-0, 6-1 στα μονά, ενώ στα διπλά επικράτησε με συμπαίκτρια την Simay Keles (TUR) του Ελληνικού διδύμου, της Θεοδώρας Κούσιου και της Μαρίας Τσιρώνη, με σκορ 4-6, 7-5, 10- 6, σε ένα συναρπαστικό τελικό.

Ο Ανδρέας Πολυχρονόπουλος έχασε στον τελικό του μονού από τον Bora Bakici (TUR), με σκορ 6-1, 7-5 στα μονά και ηττήθηκε στον τελικό του διπλού με συμπαίκτη τον Έλληνα Αθλητή Βίκτωρ Καλαϊτζή, από τους Jan Frohlich (CZE) και Max Frohlich (CZE)με σκορ 6-2. 7-6 (2).

Στους τελικούς του Διεθνούς Τουρνουά, «Mytilene Junior Cup 2023», παρευρέθηκαν ο κ. Θανάσης Ζαννιάς, Μέλος της Επιτροπής Padel TaskForce της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF), ο κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής Πολιτικής, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουντζούρη, ο κ. Παναγιώτης Ζαφειρίου, Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας & Αθλητισμού, εκπροσωπώντας το Δήμο Μυτιλήνης και τον Δήμαρχο κ. Στρατή Κύτελη, ο κ. Παναγιώτης Χριστόφας, επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Μυτιλήνης και ο κ. Δημήτρης Τσακίρης, Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου (Ο.Α.Λ.), καθώς και ο κ. Ευστράτιος Παπαμακαρίου, εκπρόσωπος της Cosmote.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη διοργάνωση και από τον αύλειο χώρο της επιβλητικής εκκλησίας, του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών, στο χωριό Καγιάνι, το οποίο είναι χτισμένο στις παρυφές ενός κατάφυτου από ελιές λόφου σε υψόμετρο 175 μέτρων.

Αρκετοί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να βρεθούν εκεί απολαμβάνοντας το μοναδικό καφέ – αναψυκτήριο, «Ταξιάρχης», στη δροσιά των δέντρων και με τη θέα της Μυτιλήνης να απλώνεται μπροστά τους, που αποτελεί μια όαση δροσιάς και γαλήνης από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τένις: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές Τουρνουά «Mytilene Junior Cup 2023»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.