ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Aμερικανός αξιωματούχος λέει για την Ελλάδα ό, τι δεν ήθελε να ακούσει η Τουρκία – Τι θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο

Τι βλέπει στο εγγύς μέλλον ο Αμερικανός.
Aμερικανός αξιωματούχος λέει για την Ελλάδα ό, τι δεν ήθελε να ακούσει η Τουρκία – Τι θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο

Aμερικανός αξιωματούχος λέει για την ενισχυση της Ελλάδας και το ρόλο της στο ΝΑΤΟ ό, τι δεν ήθελε να ακούσει η Τουρκία.

Ο Τζον Μπόλτον, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, τόνισε ότι η «Τουρκία είναι ένα κρίσιμο μέλος του ΝΑΤΟ γεωγραφικά λόγω της θέσης της στα Στενά και στη Μέση Ανατολή», όμως όπως σημείωσε, εάν οι Τούρκοι «δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπεύθυνα βήματα επί της κυβέρνησης Ερντογάν, τότε αυτό θα αυξήσει τη σημασία της Ελλάδας και τον ρόλο που είναι έτοιμη να αναλάβει».

Ο Μπόλτον εξήγησε ότι…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aμερικανός αξιωματούχος λέει για την Ελλάδα ό, τι δεν ήθελε να ακούσει η Τουρκία – Τι θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.