ΠΑΟΚ

Αυτόν περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου – Κομβικός για τον ΠΑΟΚ

Ο παίκτης που περιμένει ο Λουτσέσκου - Κομβικός για τα πλάνο του τεχνικού του ΠΑΟΚ
Αυτόν περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου – Κομβικός για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Λεωφόρου (1/10, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό κι εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε να έχει σίγουρα στη διάθεση του τον Μάρκος Αντόνιο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι άκρως κομβικός στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, καθώς κακά τα ψέματα, έχει στοιχεία που δεν διαθέτει άλλος παίκτης του ρόστερ.

Ο μόνος που θα μπορούσε να συγκριθεί από άποψη τρεξιμάτων μαζί του, είναι ο Χάρης Τσιγγάρας αλλά όπως είναι λογικό, ο Αντόνιο είναι παίκτης άλλης κλάσης. Το ερώτημα είναι όμως πότε θα παίξει στον ΠΑΟΚ;

Ο Λουτσέσκου περιμένει τον Αντόνιο – Τότε θα μπει ο Βραζιλιάνος

Από τη Ρώμη και τη Λάτσιο, ο 23χρονος ήρθε με μια θλάση η οποία τον είχε αφήσει πίσω σε επίπεδο προπονήσεων.

Ο ίδιος, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας έκριναν πως είναι ορθό να επιχειρήσει να μπει σε φουλ ρυθμό τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που όμως ανέδειξε πως οι ενοχλήσεις δεν είχαν υποχωρήσει ουσιαστικά.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα λοιπόν, ο παίκτης δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή του δικεφάλου για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την ερχόμενη Πέμπτη (5/10) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

To πιο πιθανό σενάριο για την ένταξη του Μάρκος Αντόνιο στην ασπρόμαυρη εξίσωση, είναι αυτό να γίνει μετά τη μεγάλη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο Αντόνιο σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να φέρει το deal με τη Λάτσιο στα μέτρα του και ο Βραζιλιάνος να γίνει κάτοικος Τούμπας για τον επόμενο χρόνο, με τον δικέφαλο να διατηρεί και ρήτρα αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού, αποτέλεσε και την ευκαιρία για τους ασπρόμαυρους να μη δεχθούν την υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον παίκτη.

Τέλος, ας μη ξεχνάμε πως είναι ένας παίκτης που ήθελε εξ αρχής πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς μπορεί να δέσει βάσει χαρακτηριστικών εξαιρετικά τόσο με τον Σουαλιό Μεϊτέ όσο και με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Αναμονή λοιπόν για τον Μάρκος Αντόνιο..

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτόν περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου – Κομβικός για τον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.