ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τι έκανε ο Ολυμπιακός πέρυσι στα Γιάννενα και το τι έκανε φέτος καταδεικνύουν τη μεγάλη διαφορά

Σε παιχνίδι που θύμισε την εκκίνηση του περυσινού στα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός είχε άλλη εικόνα και διαφορετικό αποτέλεσμα στο φινάλε.
Το τι έκανε ο Ολυμπιακός πέρυσι στα Γιάννενα και το τι έκανε φέτος καταδεικνύουν τη μεγάλη διαφορά

Απλά γεγονότα. Ο Ολυμπιακός πέρυσι κέρδιζε 2-0 στα Γιάννενα και στο τέλος δεν πήρε τη νίκη. Φέτος έφτασε, πάνω κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο στο 0-2 και στο τέλος κέρδισε άνετα σημειώνοντας και τρίτο τέρμα.

Τα γεγονότα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει. Βασικά, έχει αλλάξει ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου κι αυτό μετράει. Διότι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαμορφώνει μια διαφορετική κατάσταση. Ο Ισπανός τεχνικός επανέφερε το πνεύμα νικητή, τη χαμένη αυτοπεποίθηση στις κινήσεις και τη συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων» και την κανονικότητα στον οργανισμό.

Μπορούμε να το πούμε πλέον χωρίς δισταγμό. Φτάσαμε στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League και η βαθμολογία λέει πως είναι πρώτος. Εκεί θα μείνει μέχρι και το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ό,τι και να συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Πειραιά κάνει πρωταθλητισμό ξανά, κανονικά και με νόμο. Ασφαλές να το λέμε μιας και είμαστε ήδη στο 1/5 του πρωταθλήματος χοντρικά.

Ακόμα ασφαλέστερο να ειπωθεί, αν κάποιος αναγνώσει τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, πέρυσι και φέτος. Η διαχείριση της αναμέτρησης από τον Μαρτίνεθ και τους παίκτες του ήταν εξαιρετική. Μετά το 0-2, οι «ερυθρόλευκοι» απειλήθηκαν ελάχιστα, έλεγξαν τον ρυθμό και στο φινάλε πέτυχαν και τρίτο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός κέρδιζε, ο Μαρτίνεθ ξεκούραζε…

Ο Ισπανός τεχνικός είχε μάλιστα την άνεση να μοιράσει και το χρόνο. Με εξαίρεση βέβαια τον Μαντί Καμαρά που δεν σταματάει να παίζει ποτέ. Ο Φορτούνης έπαιξε ένα ημίχρονο, για παράδειγμα. Συν όσους προφυλάχθηκαν για να μην υποστούν ζημιά. Ο Φρέιρε που αποχώρησε δηλαδή, ή ο Έσε που έμεινε εκτός αποστολής για να είναι έτοιμος και ξεκούραστος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης στη Σερβία.

Τη δεδομένη στιγμή της σεζόν, ο Ολυμπιακός μοιάζει ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Παράξενο για μια ομάδα που φτιάχτηκε σχεδόν ολόκληρη από την αρχή. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του και αν έρθει και η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στον όμιλο του Europa League, τότε θα μιλάμε για το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

https://youtu.be/HeHVgyUqV3M

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τι έκανε ο Ολυμπιακός πέρυσι στα Γιάννενα και το τι έκανε φέτος καταδεικνύουν τη μεγάλη διαφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…