MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης τσακίζει οικονομικά την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη – Τρόμος για τη μικρή Φιλιώ

Οσα θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega Channel.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης τσακίζει οικονομικά την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη – Τρόμος για τη μικρή Φιλιώ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλες ανατροπές στο σήριαλ «Η γη της ελιάς» που βλέπουμε από το Mega Channel και έχει ξεκαθαρίσει από τη μυθοπλασία. Ήδη διαβάσατε στο Sportime για τον χαμό με Κωνσταντίνο – Αντωνία – Αλκμήνη και για την η Ασπασία που λέει τα πάντα στη Χάιδω.

Στη συνέχεια ο Δημοσθένης, μετά τη δραματική αποκάλυψη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της. Η Άννα και ο Πότης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους. Την ίδια ώρα, ο Ορέστης και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Η Μαρίνα συγχωρεί τον Μάνο για την επιπολαιότητά του, όμως η σχέση τους θα μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, όταν η Μαρίνα αναγκαστεί να γεννήσει πρόωρα. Η μανία της εκδίκησης «χτυπά» τον Φίλιππο…

Ο Δημοσθένης βγάζει για φαγητό στην ταβέρνα μία άγνωστη γυναίκα, την Ξένια (Άντρεα Χάννα), και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι. Από την άλλη, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη στάση της Φιλιώς η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες. Η Ασπασία, μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως ποια θα είναι στο εξής η σχέση τους, κι εκείνος εκρήγνυται.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης τσακίζει οικονομικά την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη – Τρόμος για τη μικρή Φιλιώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.