MEDIA

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αποκαλύπτει πόσο κάθαρμα είναι – Άγριος φόνος στον πύργο

Η Μάγισσα καθηλώνει καθημερινά με τις εξελίξεις να τρέχουν στα επόμενα επεισόδια.
Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αποκαλύπτει πόσο κάθαρμα είναι – Άγριος φόνος στον πύργο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα συνεχίζει να ξεδιπλώνει σιγά σιγά ολόκληρη την ιστορία της με τη μεγαλύτερη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης να καθηλώνει.

Η σειρά του ΑΝΤ1 μπορεί να μη σημειώνει μέχρι στιγμής τα νούμερα στην τηλεθέαση που αναμενόταν ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμη και η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ πιο συναρπαστική.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αποκαλύπτεται – Φόνος στον πύργο

O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν μέσα στον πύργο.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει.

Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ποια θα συναντήσει η Θεοφανώ;

Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Δείτε επίσης:

Η Μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας 9/10 – 11/10

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο παπά-Νικόδημος καρφώνει τον Πετρούνη στον Σπήλιο – Ο Κανέλλος στα χέρια του Θράσου

Σασμός: Τέλος στα σενάρια για ειρήνη – Έρχεται σφαγή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αποκαλύπτει πόσο κάθαρμα είναι – Άγριος φόνος στον πύργο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα