ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σκάρπα;

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος είναι εκτός της αποστολής στην Σερβία.
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σκάρπα;

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σκάρπα στους ερυθρόλευκους και είναι εκτός αποστολής για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τοπόλα;

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Σερβία καθώς δεν τον πήρε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον 2o αγώνα των ερυθρόλευκων για τους ομίλους του Europa League.

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σκάρπα;

Επισήμως ο Σκάρπα δεν είναι τραυματίας, ίσως να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις που δεν τον βοήθησαν στο να προπονηθεί στο 100%, όμως αυτό είναι το ένα θέμα, ίσως το μικρότερο.

Το άλλο θέμα είναι πως στον Ολυμπιακό, όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός και τα συστήματα του Μαρτίνεθ, ο Σκάρπα δεν χωράει.

Όχι ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής ή ότι δημιουργεί προβλήματα, απλά δεν έχει δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό ενώ Φορτούνης, Μασούρας, Σολμπάκεν ακόμα και ο Μπιελ, βρίσκονται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας και ιεαρχίας στο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κορδόν

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ έχει μπροστά του τα μεγάλα τεστ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σκάρπα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.